Nàstic

El Nàstic es querellarà contra Federbet

2a divisió A. El club se sent perjudicat per les sospites de resultats arreglats, i demanarà que es retirin els seus partits dels panells d’apostes

El consell d’administració del Nàstic en ple ha fet aquest dijous al migdia una compareixença de premsa per donar la seva versió al voltant de les sospites de resultats arreglats, que afecten el duel dels grana del cap de setmana passat al camp de l’Osca i, tal i com s’ha insinuat les últimes hores, el disputat al camp de l’Almeria. El Nàstic ha anunciat que ahir a la nit va presentar als Mossos d’Esquadra una denúncia contra Federbet, l’organisme que controla les irregularitats al voltant de les apostes i que és qui ha fet sortir el nom del club tarragoní, i que la setmana que ve presentarà una querella criminal. A més, el Nàstic demanarà que els partits de l’equip grana es retirin dels panells de totes les cases d’apostes. El president, Josep Maria Andreu, ha explicat que se senten molt perjudicats i dolguts per unes acusacions sense fonament. Andreu ha recordat que el 2013 Federbet ja va assenyalar un partit del Nàstic, al camp del Constància, com a sospitós de tenir el resultat pactat i que finalment el tema va quedar arxivat perquè no es va aportar cap prova. “Llavors el nom del nostre club va quedar tacat sense cap motiu, i ara hi tornen”, ha afirmat Andreu, que ha demanat a l’afició que faci costat a l’equip “més que mai” en el decisiu partit de dissabte contra el Rayo Vallecano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)