Nàstic

“Estem molt dolguts, és surrealista”

Nàstic. El club tarragoní es querellarà contra Federbet i demanarà que es retiri l’equip dels panells de totes les cases d’apostes

El Nàstic va denunciar dimecres a la nit Federbet davant els Mossos d’Esquadra, la setmana que ve presentarà una querella criminal contra l’organisme i, a més, demanarà que l’equip grana sigui retirat dels panells de totes les cases d’apostes. Aquesta és la reacció del club tarragoní després que Federbet –l’agrupació de cases d’apostes que controla si hi ha fraus– hagi assenyalat dos partits del Nàstic –el de diumenge passat a Osca i el que va disputar al gener a Almeria– com a sospitosos de ser arreglats pels moviments de diners fora del normal en les apostes que van generar. “Estem molt dolguts, és surrealista. Ens sentim molt perjudicats i arribarem fins al final”, va dir ahir el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, que va fer una compareixença acompanyat de la resta del consell d’administració. Andreu va demanar proves de les acusacions a Federbet i va recordar que el club compleix tots els requisits exigits per la LFP en transparència i integritat. Mentrestant, seguint els protocols habituals quan hi ha partits sospitosos, la LFP ha denunciat l’Osca-Nàstic malgrat no detectar-hi irregularitats i la RFEF ha obert un expedient disciplinari als dos clubs.

LES FRASES

Ens sentim molt perjudicats i arribarem fins al final. El nom del Nàstic no es pot embrutar d’aquesta manera
Demanem més que mai el suport de l’afició dissabte. No podran ni contra el Nàstic ni contra Tarragona
Josep Maria Andreu
PRESIDENT DEL NÀSTIC

El precedent del 2013

“Federbet ja ens va perjudicar una vegada, i ara hi tornen. No ens creiem res del que diguin.” Josep Maria Andreu es refereix al 2013, quan el partit que l’equip grana va jugar al camp del Constància, a segona B (1-1), va ser considerat sospitós de tenir el resultat arreglat. Llavors, el Nàstic també ho va denunciar i va demanar proves a l’agrupació de cases d’apostes. “En el dia d’avui encara no ens han donat cap explicació ni ens han demanat disculpes per haver tacat el nom del club i per haver-nos fet mal de manera incomprensible”, va afirmar ahir Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)