2a divisió FEF

El Girona no fitxa Maxi, Bambo ni Romero

2a divisió B. El club no ha executat l’opció de compra, però no acaba de tancar la porta

Bambo Diaby, Maxi Villa i Andrés Romero estan més fora que dins de la plantilla del Peralada per a la temporada que ve, i és que el Girona ha decidit no executar l’opció de compra que tenia dins del termini. D’aquesta manera, Bambo torna a ser jugador de la Sampdoria i Maxi Villa i Andrés Romero, de Nacional, però el Girona no els acaba de tancar la porta després de quedar satisfet amb el seu rendiment. Des de Montilivi no es descarta buscar una fórmula perquè puguin tornar a vincular-se a l’entitat, ja sigui negociant un fitxatge per un preu més assequible –en el cas dels uruguaians és complicat perquè el seu club compta amb ells– o una altra cessió amb una nova opció de compra.

Dues baixes més

El club xampanyer també va anunciar ahir que el central Marc Vallho i el porter Gianni Cassaro –que ha fitxat pel Talavera– no continuaran el curs que ve a Peralada després de no renovar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)