Barça B

La darrera decepció

Barça B. El filial blaugrana, amb el descens ja consumat, ensopega contra el Saragossa en un partit gris decidit pels gols de Vinicius (40’) i Febas (89’)

barça b 0 saragossa 2

BARÇA B:Ezkieta; Palencia, David Costas, Rodri Tarín, Cucurella; Aleñá (Morer, 72’), Sarsanedas, Ruiz de Galarreta (Vitinho, 80’); Carles Pérez, Marc Cardona (Abel Ruiz, 22’) i Nahuel.SARAGOSSA:Ratón; Alberto Benito, Grippo, Perone, Ángel; Zapater (Pep Biel, 65’), Javi Ros, Buff, Febas; Toquero (Alfaro, 80’) i Vinicius (Pombo, 90’).GOLS:0-1 (40’) Vinicius. 0-2 (89’) Febas.ÀRBITRE:Moreno Aragón (col·legi madrileny).T.G.:al local Aleñá; i als visitants Alberto Benitoi Vinicius.PÚBLIC:3.995 espectadors.

Un desenllaç decebedor per a una temporada decebedora. El Barça B, amb el descens confirmat des de la jornada passada, va tancar el curs amb una derrota contra el Saragossa. En un partit gris, en què els aragonesos es jugaven la tercera posició, el conjunt de Javi García Pimienta va anar de més a menys i va acabar cedint contra un rival que no va brillar però que va ser efectiu en dos moments puntuals. De res va servir el bon partit d’Ezkieta, que va aturar dos penals en el segon temps, per evitar una nova desfeta al Miniestadi, d’on enguany, malauradament, s’han escapat massa punts.

En els primers compassos, el Barça B, que s’hi jugava l’orgull i acabar la temporada amb unes sensacions un pèl menys amargues, va ser un conjunt intens. Els de Javi García Pimienta, de fet, van tenir les millors ocasions. El gran animador de l’equip blaugrana va ser un Ferran Sarsanedas molt actiu, que va estar a punt d’obrir la llauna amb dos xutassos des de la frontal. El primer va marxar fregant el travesser (2’) i el segon (32’) el va refusar Ratón a córner. Entre aquestes dues ocasions, Carles Aleñá va buscar el gol amb un xut desviat per poc i l’àrbitre en va anul·lar un al visitant Zapater per fora de joc. Amb el pas dels minuts, el partit va agafar un ritme lent i avorrit que, per desgràcia, Vinicius va trencar en el minut 40. L’atacant brasiler va connectar al fons de la xarxa una pilota pentinada per Toquero després d’una centrada d’Ángel.

Ezkieta brilla sota els pals

Si en l’inici del primer temps es va veure un filial blaugrana batallador, després de la represa va arribar la grisor. El tedi de no jugar-s’hi res es va apoderar del Barça B i l’únic jugador que hi va posar una mica de llum va ser Jokin Ezkieta, que va brillar i va refusar dues penes màximes: l’una, executada per Buff (70’) després d’unes mans de Rodri Tarín; l’altra, l’havia xutat Vinicius (81’) després d’un penal comès per David Costas. El porter navarrès, però, no va poder fer res per evitar el segon gol del Saragossa, que va arribar en un contraatac quan el partit ja agonitzava. El mig lleidatà Febas va agafar una pilota al seu propi camp, va arrencar a córrer, va ser més ràpid que ningú i, davant d’Ezkieta, va executar amb sang freda.

ELS VESTIDORS

Hem fet un bon partit i hem generat més perill que ells, però ens ha penalitzat la falta d’encert
Javi García Pimienta
entrenador del barça b
Ha estat un any molt dur que ens ha de servir d’aprenentatge a tots, que som molt joves
Íñigo Ruiz de Galarreta
mig del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)