2a divisió FEF

Uri no continuarà a l’Olot

2a divisió B. El davanter olotí no renovarà el contracte de cara al curs vinent després de sis temporades vestint la samarreta del club de la Garrotxa, amb 193 partits jugats i 33 gols marcats

Uri Santos no renovarà per setena temporada consecutiva el contracte amb l’Olot i deixarà de pertànyer al club de la Garrotxa. La història idíl·lica entre el davanter olotí i l’entitat garrotxina arriba a la fi després de sis campanyes majoritàriament plenes d’èxits, però també amb alguna decepció. Uri deixarà el club de la seva vida després de defensar la samarreta vermella en 193 partits com a jugador del primer equip, en els quals ha fet 33 dianes –comptant els partits de lliga a tercera, a segona B, en la copa i els play-offs.

Uri Santos va arribar a l’Olot l’estiu del 2012 –prèviament havia jugat en les categories inferiors i en l’etapa de juvenil va arribar a disputar 43 partits amb el primer equip– per formar part de l’engrescador projecte del club liderat pel president Joan Agustí, que tenia com a objectiu l’ascens a segona B per primera vegada en la història. Formant una parella demolidora amb Carlos Martínez –tots dos es van fer un fart de fer gols–, el menut atacant va ser clau per pujar a segona B. Després de tres cursos, l’Olot va tornar a baixar a tercera, però Santos va continuar a l’equip i amb Ramon Calderé l’entitat va retornar al bronze. Enguany, Uri ha vist com la seva participació a dins del terreny de joc disminuïa, tant amb Posse com amb Raúl Garrido –28 partits, amb només 981 minuts acumulats i cap diana en el seu compte.

Uri es convertirà en la sisena baixa confirmada de cara al curs vinent després de les anunciades de Yeray, Bigas, Micaló, Moha i Bastida. A part dels catorze futbolistes citats per fer la pretemporada –Ginard, Sacrest, Blázquez, Barnils, Masó, Hèctor, Dembo, Guzmán, Marc Mas, Xumetra, Pujadas, Alfredo i els juvenils Aspar i Arumí–, l’Olot està negociant la continuïtat de jugadors clau per a Garrido com Carles Mas, Jose i Pedro del Campo.

Curs 2012/13 (3a)
38 partits* 16 gols
3.247 minuts
Curs 2013/14 (2a B)
34 partits** 4 gols
2.111 minuts
Curs 2014/15 (2a B)
32 partits 4 gols
2.018 minuts
Curs 2015/16 (2a B)
32 partits 6 gols
2.361 minuts
Curs 2016/17 (3a)
29 partits* 3 gols
1.570 minuts
Curs 2017/18 (2a B)
28 partits** 0 gols
981 minuts * Inclou el partits de ‘play-off’ d’ascens a segona B ** Inclou els partits de copa

Roger Vidal, el següent referent que deixarà l’equip

A més de la sortida d’Uri Santos, qui també té presa una decisió sobre el seu futur a l’Olot és Roger Vidal. El de Castellfollit penjarà les botes i el curs vinent s’integrarà a l’estructura de l’entitat garrotxina per continuar lligat al món del futbol amb un càrrec que encara s’ha de determinar. El mig ha defensat la samarreta de l’Olot durant nou temporades repartides en dues etapes. L’estiu del 2007, Roger Vidal es va unir al projecte olotí tot i baixar diversos esglaons des de tercera fins a primera regional. A còpia de picar pedra, el garrotxí va complir el somni de jugar amb l’Olot a segona B el curs 2013/14. En acabar aquella campanya, Vidal va jugar dos cursos al Figueres, però va tornar a l’Olot l’estiu del 2016 per intentar pujar de nou a segona B. Enguany, Roger ha estat clau dins del vestidor, sobretot en els mals moments de l’equip, ha acumulat 1.163 minuts en 23 partits i ha fet un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)