2a divisió FEF

Chicho Pèlach renova amb el Peralada fins al 2020

2a divisió B. El tècnic del filial del Girona amplia el vincle que l’unia a l’entitat per dos cursos més amb l’objectiu de continuar formant jugadors per al primer equip i evolucionar a la banqueta

El Girona i el Peralada van anunciar ahir l’acord de renovació de Narcís Chicho Pèlach com a tècnic del filial blanc-i-vermell fins al 30 de juny del 2020. El gironí, de només 29 anys, va arribar a l’entitat de l’Alt Empordà el gener passat procedent del Figueres i ha firmat una segona volta brillant que ha permès als xampanyers sortir de la part baixa, salvar la categoria sense patiments i escalar fins a la novena posició final.

Des que va acabar la lliga en el grup tercer de segona B, Chicho, el Peralada i el Girona han estat negociant les condicions del nou contracte, a més de posar fil a l’agulla a la planificació d’una plantilla en què hi haurà canvis notables de cara al curs vinent. “Estic molt content de poder allargar el contracte per dues temporades més. Agraeixo al Girona, el Peralada i els responsables esportius la confiança dipositada en mi. Ara toca continuar treballant al màxim per donar alegries als dos clubs”, comenta el tècnic del filial del Girona, que ha portat l’equip a ser el millor de la segona volta en el grup 3. I és que amb Chicho els de l’Alt Empordà només han perdut dos partits i han encaixat nou dianes en les dinou jornades de la segona volta. “Hem de concretar quins futbolistes acabarem tenint. Volem un equip valent, que domini la pilota i sigui protagonista, tot i que sabem que la categoria també demana que controlem altres facetes del joc. Intentarem formar en tots els aspectes possibles, haurem de saber defensar, contraatacar, adaptar-nos a medis... Com més jugadors arribin al primer equip millor”, sentencia Chicho, que sempre ha tingut clar que la seva màxima ambició en un futur és dirigir el primer equip del Girona.

EL PROTAGONISTA

Volem un equip valent i que domini la pilota, tot i que sabem que la categoria també demana que controlem altres aspectes del joc

NÚMEROS BRILLANTS

Chicho ha portat el Peralada a ser el millor equip de la segona volta en el grup 3 de 2a B

DINOU JORNADES

Amb Chicho, el filial del Girona només ha perdut dos partits i ha encaixat nou gols

EL GIRONA, UN DESIG

El tècnic sempre ha tingut clar que la seva màxima ambició és dirigir el primer equip
Agraeixo al Girona, el Peralada i els seus responsables esportius la confiança dipositada en mi
Chicho Pèlach
entrenador del Peralada

Una trajectòria meteòrica com a entrenador

Chicho Pèlach va penjar les botes fa dues temporades com a jugador del Figueres, equip que va passar a dirigir com a tècnic en substitució d’Edu Vílchez. En l’últim curs com a futbolista, el gironí va entrenar amb èxit l’equip juvenil del Figueres, al qual va fer pujar a lliga estatal. En la seva primera experiència en una banqueta d’un equip amateur, Chicho va continuar implantant un estil de joc determinat, però la Unió no va acabar de trobar la regularitat necessària per fer un salt de qualitat en la classificació. Just a l’equador de la segona campanya amb els figuerencs, Chicho va rebre l’oferta irrebutjable del Peralada després de la marxa d’Arnau Sala com a tècnic ajudant de Raül Agné a la Xina. La gran segona volta en els seus primers passos a segona B li ha donat el premi de la renovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)