Girona

El City no visitarà Girona

Pretemporada. Tot i la voluntat del tècnic, Pep Guardiola, de tornar a jugar a Montilivi, el calendari i les obligacions del club ‘citizen’ fan inviable que es repeteixi el duel de l’any passat

El tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, és un dels convidats en el torneig de golf Costa Brava Legends Trophy, que des d’ahir i fins demà es disputa al PGA de Caldes de Malavella amb la presència d’un munt d’exfutbolistes i entrenadors de primer nivell. Des d’aquesta instal·lació, el de Santpedor va explicar que aquest any ell i el seu equip no tenen previst enfrontar-se al Girona durant la pretemporada a Montilivi tal com va passar el curs passat quan el City va disputar el torneig Costa Brava: “Em sembla que aquest any no podrà ser. He fet tot el possible per tornar aquí, on vam estar tan bé, i passar-hi dos o tres dies, estar junts i jugar contra el Girona, però per calendari no serà possible.”

El City va passar uns dies a les instal·lacions del PGA de Caldes l’estiu passat abans de disputar el torneig Costa Brava el dia 15 d’agost, un duel que va acabar amb un sorprenent 1-0 favorable als gironins gràcies a un gol de Portu. Amb les millores fetes durant els darrers mesos a les instal·lacions de Caldes de Malavella i la construcció de nous camps d’entrenament, el PGA era una magnífica ubicació per preparar l’exigent temporada del City amb les màximes garanties. Finalment, però, la incompatibilitat amb el calendari de competicions i també amb altres compromisos del club farà impossible veure el conjunt sky blue per terres gironines.

De fet, el campió anglès començarà ben d’hora la lluita pels títols ja que el 5 d’agost ja disputarà la Community Shield contra el Chelsea a Wembley. Una setmana després, l’11 d’agost, ja començarà la Premier League. Així doncs, amb el Manchester City descartat, el Girona haurà de buscar un rival per disputar el torneig Costa Brava, que tradicionalment dona el tret de sortida a la temporada a Montilivi. El repte serà igualar el prestigi i el nivell del club que dirigeix Pep Guardiola i començar a engrescar l’afició.

“Dome” i el Girona

Domènec Torrent continuarà la temporada vinent al costat de Pep Guardiola com a segon entrenador del Manchester City, però el tècnic de Santpedor va afirmar ahir que la seva prolongació a la banqueta encaixaria a la perfecció com a màxim responsable tècnic de l’equip de Montilivi a primera divisió. “No tinc cap dubte que seria un gran entrenador per al Girona. Fa nou anys que estem junts i ha estat la meva mà dreta a Munic i a Manchester. Té totes les capacitats i més per ser l’entrenador del Girona.” Tot i això, el tècnic de Santa Coloma de Farners continuarà al costat de Pep Guardiola el curs 2018/19, en què el Manchester City tindrà no només el repte de revalidar el títol de la Premier, sinó també de lluitar pel títol de la Champions.

Del futbol al golf

Pep Guardiola és una de les personalitats vinculades al món del futbol que aquests dies participen en la primera edició del Costa Brava Legends Trophy. Al costat del de Santpedor s’hi han pogut veure noms com els de l’expresident del Barça Joan Laporta, l’actual vicepresident esportiu del Betis –Llorenç Serra Ferrer–, tècnics com Paco Jémez o futbolistes i exfutbolistes de la talla de Ronald de Boer, Albert Riera, Dirk Kuyt o Fran González.

PARLA GUARDIOLA

No tinc res a dir sobre aquest tema. Enteneu que no comenti les paraules de Yaya Touré
Mateu Lahoz és Mateu Lahoz. Si t’expulsen, et posen una sanció i em tocarà complir-la
Admiro Zidane i ningú marxa d’un club com el Madrid perquè sí. Si ha cregut que era el moment de plegar, s’ha de respectar
Seria un gran entrenador per al Girona. És la meva ma dreta i té totes les capacitats i més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)