2a divisió FEF

Gallego, fins al 2020

2a divisió B. L’Espanyol reforça l’aposta per l’entrenador del filial, allargant-li i millorant-li el contracte, després de l’ascens a la categoria de bronze i dels bons resultats amb el primer equip

L’Espanyol va anunciar ahir la renovació del contracte de l’entrenador del filial, David Gallego, fins al 2020. El tècnic de Súria ja tenia una clàusula que allargava una temporada de manera automàtica la seva vinculació amb el club en cas d’ascens, però els responsables del futbol de base del club blanc-i-blau han volgut premiar la feina de Gallego –el campionat de tercera i l’ascens per la via ràpida, i els resultats en els cinc partits dirigits al primer equip després de la marxa de Quique Sánchez Flores (13 punts de 15)– millorant-li i ampliant-li el contracte. Gallego serà un entrenador de club i tindrà llibertat a l’hora de confeccionar la plantilla del filial en el retorn a segona B. La durada del seu contracte coincideix amb la de Rubi, amb el qual hi ha bona sintonia, de manera que s’afavoriran les sinergies entre el primer equip i el filial.

David Gallego iniciarà la sisena temporada al club blanc-i-blau. Va estar tres anys al capdavant del juvenil a divisió d’honor i les dues últimes temporades ha dirigit el filial a segona B i tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)