Girona

Llum per als dos que més el coneixen

Canvi. A Carles Planas i Muniesa, apagats amb Machín, se’ls obrirà un altre escenari amb Eusebio, que els va tenir en el Barça B

Secundaris amb Machín (Muniesa va jugar només tres partits dels últims 24 i Planas va tenir cinc estonetes en tota la lliga), al central i al lateral se’ls va obrir una petita escletxa de llum amb la marxa del de Gómara, que s’ha fet una mica més gran amb l’arribada d’Eusebio Sacristán, a qui van tenir d’entrenador en el Barça B. A Planas, fitxat l’estiu passat amb un contracte per tres temporades, Machín no el va veure clar com a alternativa al carril. El de Sant Celoni, més còmode al lateral, va ser un dels jugadors més utilitzats per Eusebio en el filial blaugrana. Va jugar 32 partits la temporada 2011/12, 32 més la 2012/13 i 35 la 2013/14, just abans d’anar-se’n al Celta.

A Muniesa, també l’hauria d’afavorir l’estil d’Eusebio, després de veure com Machín preferia centrals més físics i el deixava sense oportunitats durant tota la segona volta, i això que havia començat la lliga de titular indiscutible. El lloretenc també va coincidir amb Eusebio al Miniestadi, amb 24 partits el curs 2011/12 i 11 el següent. L’altre futbolista del Girona que va jugar amb Eusebio en el filial blaugrana és el porter José Aurelio Suárez, que va disputar 17 partits a segona A quan tenia 17 anys. Entre el Celta i el Barça B, Eusebio també ha coincidit amb Richy –una convocatòria a Anoeta amb el Celta–, Dani Nieto, Juan Cámara i Agostinho Cá.

CARLES PLANAS

Sense minuts amb Machín, va ser dels més utilitzats per Eusebio en el filial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)