Nàstic

Gordillo continua

Nàstic. El club tarragoní confirma que l’andalús, que ha dirigit l’equip en les tres victòries finals que li han permès lligar la permanència, serà l’entrenador la temporada que ve

La sintonia era molt bona i els resultats dels tres partits dirigits –tres victòries que han permès lligar la permanència– han foragitat qualsevol dubte. José Antonio Gordillo, quart entrenador del Nàstic en una temporada convulsa però finalment salvada, dirigirà l’equip grana des de la banqueta la temporada que ve. Així ho va confirmar ahir el club, que va fer oficial la vinculació per una temporada més de Gordillo. En futbol no se sap mai, i encara menys en una entitat últimament molt poc estable, però la idea del Nàstic és que l’andalús –molt identificat amb el club i de la confiança del president, Josep Maria Andreu– hi estigui força temps i sigui un dels puntals d’una nova etapa en què Promoesport, l’agència de representació de futbolistes que ha controlat la gestió esportiva del club els últims anys, anirà perdent pes fins a desvincular-se’n. L’altre pal de paller ha de ser el director esportiu que ocupi el càrrec deixat per Emilio Viqueira, destituït en paral·lel a la substitució del tercer tècnic del curs, Nano Rivas, per Gordillo.

Així, l’entrenador nascut el 1974 a Morón de la Frontera (Sevilla) podrà allargar la tercera etapa al club. En la primera va ser jugador a segona B i segona A, del 1998 al 2003, i en la segona, director esportiu el 2010. El cos tècnic el completaran Abel Segovia com a segon entrenador, Jordi Abella com a preparador físic, Manolo Oliva com a entrenador de porters i Manolo Martínez i Santi Coch en l’apartat d’anàlisi tècnica.

LES FRASES

Tots junts, amb l’ajuda d’una afició que ha de continuar sent important, hem d’anar creixent cada temporada per fer un Nàstic gran
És un plaer que el consell i el president hagin confiat en mi per a aquest projecte il·lusionador
José Antonio Gordillo
entrenador del nàstic

Lluís Codina, candidat a la direcció esportiva

El Nàstic espera tancar abans que s’acabi aquesta mateixa setmana la contractació del nou director esportiu. El consell d’administració, amb el president, Josep Maria Andreu, al capdavant, és qui ha agafat les regnes de les gestions esportives, amb Promoesport ja en un segon terme. El Nàstic busca un perfil similar al de Gordillo, és a dir, una persona que conegui el club i la categoria. Ara mateix treballa amb tres noms sobre la taula, i un dels candidats és l’exjugador grana Lluís Codina. L’osonenc va defensar els colors del Nàstic entre el 2000 i el 2006 –va coincidir, per tant, amb Gordillo– i, després de penjar les botes, va fer de tècnic al Mirandés i ha format part els últims anys de l’àrea esportiva de l’Eibar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)