2a divisió FEF

Carles Mas i Pedro, dues continuïtats més a l’Olot

2a divisió B. El central i el mitjapunta renoven per una temporada més amb el club garrotxí, que ja té quinze futbolistes del primer equip confirmats de cara al curs vinent

L’Olot va confirmar la continuïtat per una campanya més de Carles Mas i Pedro del Campo, dos futbolistes importants en els esquemes del tècnic Raúl Garrido, que ja té quinze jugadors del primer equip confirmats de cara al curs vinent, a més de Lluís Aspar i Joel Arumí, els juvenils citats per començar la pretemporada el 12 juliol.

Carles Mas va ser un dels jugadors més destacats en la defensa de l’Olot el curs passat. El de Banyoles va ser un fix de Garrido en el perfil esquerre del sistema de tres centrals utilitzat pel valencià. Mas va disputar 35 partits de lliga i va acumular 3.002 minuts de joc. I és que l’exjugador del Gavà i el Girona va jugar els 90 minuts complets dels darrers 26 partits del campionat. Tot i que va fer una prova efímera fa uns dies amb el Dinamo de Tbilisi de Geòrgia, Carles Mas ha prioritzat l’opció de continuar vestint la samarreta vermella per segon curs consecutiu.

En la que tot just era la seva primera temporada a segona B, Pedro del Campo va mostrar el curs passat detalls de la seva tècnica i qualitat a la mitja punta de l’Olot. En el dibuix 3-4-2-1 de Raúl Garrido, el figuerenc va ser una peça clau en l’enllaç entre el mig del camp i l’atac. L’exjugador de la Unió va acumular 1.595 minuts repartits en els 29 enfrontaments de lliga que va disputar. A Pedro només li va faltar el gol, però la seva serenor i qualitat va enlluernar el cos tècnic actual del conjunt olotí.

Amb les renovacions oficials, els jugadors que ja tenien contracte de cara al curs vinent, el flamant fitxatge d’Alan Baró i els dos juvenils citats per fer la pretemporada, Raúl Garrido ja té disset futbolistes a la plantilla. L’àrea esportiva està valorant la continuïtat de Jose Martínez, en negociacions amb el club, i manté l’atenció fixada en les possibles ofertes que puguin rebre futbolistes com el jove Alfredo Gutiérrez o Roger Barnils.

Pendents de Marc Nierga

En el capítol d’arribades, l’Olot treballa constantment per garantir-se les incorporacions de jugadors que encaixen en el perfil buscat. El garrotxí Marc Nierga és un d’aquests futbolistes de proximitat que, una vegada rescindit el contracte amb el Lleida Esportiu, podria recalar al club de la Garrotxa. Les negociacions han començat i el davanter podria firmar en breu.

Porters
Xavi Ginard 2019
Guillem Sacrest 2019
Defenses
Jose Martínez 30 de juny
Roger Barnils 2019
Carles Mas 2019
Albert Blázquez 2019
Alan Baró 2019
Migcampistes
Iván Guzmán 2019
Roger Vidal 30 de juny
Dembo Batchilly 2019
Alfredo Gutiérrez 2019
Pedro del Campo 2019
Jordi Masó 2019
Jordi Xumetra 2020
Héctor Simón 2019
Oriol Pujadas 2019
Davanters
Marc Mas 2019
Marc Cosme 30 de juny
Juvenils
Lluís Aspar 2019
Joel Arumí 2019
Entrenador
Raúl Garrido 2019
Kevin Martínez 2019
Baixes
Moha Chaoui porter
Òscar Bastida porter
Lluís Micaló defensa
David Bigas defensa
Yeray Sabariego mig
Uri Santos davanter
Alberto Toril davanter
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)