Girona

Satisfets per la feina feta

Comiat. En un acte senzill, el segon entrenador Jordi Guerrero i el preparador físic Jordi Balcells van voler dir adeu des de Montilivi abans de marxar cap a Sevilla a acompanyar Machín

Poques persones del cos tècnic del Girona coneixen tant Montilivi i senten tant el club com Jordi Guerrero i Jordi Balcells. El d’Arbúcies i el de Lloret de Mar han crescut professionalment a l’entitat blanc-i-vermella i ara, amb la marxa de Pablo Machín cap a Sevilla, tots dos han pres la decisió de posar fi a una etapa per unir-se en l’aventura que el de Gómara iniciarà a Nervión d’aquí a poques setmanes. Ahir, en un acte senzill i en petit comitè, Guerrero i Balcells van valorar l’experiència viscuda a Montilivi i les sensacions abans de deixar el que consideren casa seva. “El sentiment és contradictori perquè vas a un lloc de primer nivell però també notes alguna cosa a l’estómac perquè deixes un club on has passat molts anys”, va explicar Guerrero, que entre el futbol de base i el primer equip ha estat vinculat al Girona durant vuit temporades. Molt més llarga era la trajectòria de Jordi Balcells, que ha estat 14 anys fent diverses tasques a Montilivi: “Vaig començar en les categories inferiors i després vaig pujar al primer equip amb Toni Masferrer. Quan van passant les temporades no n’ets conscient, però ara que s’acaba aixeques els ulls i, tot i el punt de nostàlgia que sents per tot el que has viscut aquí, veus amb orgull que marxes en el millor moment de la història del club i amb la satisfacció d’haver aportat el teu granet de sorra.”

De fet, la satisfacció per la feina feta és una de les coses que els fa estar tranquils i els omple més d’orgull. “En els últims anys el club ha canviat com un mitjó i tots plegats n’hem sigut una mica culpables”, va remarcar Guerrero.

El moment adequat

Guerrero i Balcells també van comentar com han pres la decisió d’acompanyar Machín a Sevilla. “Machín tenia l’oferta del Sevilla i ens va dir que intentaria que hi anéssim tot l’equip tècnic. Ha pogut ser i estem contents que confiï en nosaltres”, va explicar el segon entrenador, mentre que Balcells assenyalava que ha estat una decisió molt personal: “Va sortir l’oportunitat i després de valorar-ho amb la família vam creure que era el moment de fer el pas. Estic molt agraït al Girona perquè m’ha mostrat tot el suport a l’hora de decidir el meu futur.”

ELS PROTAGONISTES

Després de 14 anys i d’aportar el meu granet de sorra, veig que deixo el club en el millor moment de la seva història
El sentiment és contradictori. Marxo a un lloc de primer nivell però també noto que deixo un lloc molt estimat
Serà especial jugar contra el Girona. Espero que sigui lluitant a dalt
Jordi Guerrero
segon entrenador amb Machín
Espero que el Girona no s’aturi i que continuï creixent a tots els nivells
Jordi Balcells
Preparador físic
La decisió de marxar l’he pres jo. Ho vam valorar amb la família i vam creure que aquest era el moment
En els últims anys la situació al club s’ha girat com un mitjó i tots plegats n’hem sigut una mica culpables
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)