Reus

Procés de confecció

Reus. El club roig-i-negre, que ahir va confirmar nou sortides, manté deu jugadors amb contracte i treballa per la continuïtat de Vítor, Tito Ortiz i Yoda

La feina als despatxos del Reus, com en tots els clubs, és frenètica aquests dies. El director esportiu, Sergi Parés, té deu futbolistes amb contracte, nou sortides ja han estat confirmades –el club les va fer públiques ahir, tot i que alguns futbolistes ja s’havien acomiadat abans– i hi ha sis casos pendents de resoldre. El més probable és que finalment siguin al voltant de deu o dotze els fitxatges que el club roig-i-negre haurà de fer aquest estiu.

Borja Fernández i Juan Cámara, que han jugat aquest curs cedits, tornaran al Celta i al Barça B, respectivament. A més, Miramón, presentat ahir per l’Osca, i Atienza, a prop del Numància, han rebut ofertes que els han fet canviar d’aires gràcies al seu gran rendiment, mentre que Sillero, Migue García, Máyor, Edgar Hernández i David Haro no entraven en els plans per a la nova temporada. Són els nou noms de la llista de baixes que va anunciar ahir el Reus. Hi ha sis jugadors més que acaben el contracte el 30 de juny, el futur dels quals s’ha de resoldre els pròxims dies. D’entrada, el club treballa per assegurar-se la continuïtat de Vítor Silva, un dels jugadors de més qualitat de la plantilla, que ja en formava part a segona B i que no ha pogut mostrar tot el seu potencial a segona A per culpa dels problemes en un genoll; Tito Ortiz, un comodí que ha complert sempre que ha jugat, i l’extrem Karim Yoda, cedit pel Getafe, que ha completat bones actuacions i amb el qual el Reus vol continuar comptant. Pel que fa a Campins, Álex Menéndez i Guzzo, no es pot descartar que també allarguin el vincle amb el club roig-i-negre.

De moment, i si no reben ofertes temptadores, el Reus continuarà comptant amb el porter Edgar Badia, els defenses Olmo i Íñiguez, els migcampistes Gus Ledes i Juan Domínguez, i els davanters Lekic, Carbia, Querol i Ricardo. El dubte és Carbonell, el contracte del qual, que acaba el 2020, té una clàusula segons la qual el Barça té ara una opció de compra que podria activar.

Amb contracte:
Edgar Badia (porter); Jesús Olmo i Pablo Íñiguez (defenses); Gus Ledes, Juan Domínguez i Àlex Carbonell (migcampistes); Dejan Lekic, Fran Carbia, David Querol i Ricardo Vaz (atacants)
Pendents de renovar:
Campins i Menéndez (defenses); Tito Ortiz, Vítor Silva i Raphael Guzzo (migcampistes); Karim Yoda (atacant)
Baixes confirmades:
Sillero (porter); Pichu Atienza, Miramón i Migue García (defenses); Borja Fernández (migcampista); Máyor, Edgar Hernández, David Haro i Juan Cámara (atacants)

Haro, un dels herois de l’ascens

De les nou baixes confirmades pel Reus ahir, l’única que encara no havia transcendit era la de David Haro, que tanca una etapa de tres anys al club roig-i-negre. L’atacant de l’Ametlla del Vallès, de 27 anys, va ser un dels jugadors més destacats la temporada de l’ascens, la primera que va jugar a Reus, amb 41 partits entre copa, lliga i fase d’ascens, i 11 gols, incloent-hi els dos que va marcar al Racing de Santander –un en l’anada i l’altre en la tornada– en l’eliminatòria decisiva. A segona A, David Haro no ha tingut tanta continuïtat, amb 47 partits i dos gols entre les dues temporades. Haro, que abans havia jugat a l’Hospitalet i el Nàstic, ha de buscar un nou equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)