Girona

La copa, un bon lloc per foguejar els joves

Si en la lliga hi ha hagut poc espai per als futbolistes del Peralada i el juvenil, en la tornada de la copa que el Girona va jugar contra el Llevant, Machín sí que va donar l’oportunitat a alguns dels noms que sonen amb més força de cara al futur. De fet, en aquell duel jugat al Ciutat de València, l’entrenador del primer equip va col·locar en l’equip titular Maxi Villa, un dels futbolistes més destacats en el filial. L’uruguaià, a més, s’adaptava a les necessitats del Girona en aquell moment, ja que és un jugador que pot actuar de carriler, i això va permetre al tècnic fer rotacions en una de les posicions amb més desgast de la plantilla. Maxi Villa va disputar els noranta minuts.

En aquell partit, també va haver de saltar ben d’hora al terreny de joc el defensa del filial Bambo Diaby. El de Mataró, que també ha destacat amb el Peralada, va mostrar bones maneres i també va fer gal·la del seu potent físic. Substituint el lesionat Planas, Bambo va jugar 66 minuts.

Presència del juvenil

Més enllà del filial, la bona trajectòria del juvenil del Girona també va trobar el seu reconeixement en el partit de copa contra el Llevant, i també ho va fer a través d’un dels seus jugadors més destacats. Pedro Porro va ser l’escollit per Machín en la tercera substitució i, agafant el relleu a Mojica, el jugador extremeny va tenir onze minuts compartint joc amb el primer equip.

LA XIFRA

3
jugadors
del planter han tingut minuts en la primera plantilla: Maxi Villa, Bambo i Pedro Porro.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)