Girona

Eusebio, avalat

Els exjugadors d’Eusebio Sacristán en les anteriors etapes com a tècnic coincideixen a definir-lo com un home tranquil i proper

Sortir des del darrere i ser protagonista amb la pilota forma part del seu ideari

Eusebio Sacristán és l’escollit per la direcció esportiva del Girona, encapçalada per Quique Cárcel, per agafar el relleu de Pablo Machín a la banqueta de Montilivi. El tècnic castellà iniciarà amb els blanc-i-vermells la seva quarta experiència dirigint un equip de màxim nivell després d’haver dirigit amb prou encert el Celta, el Barça B i la Real Sociedad. Tres dels futbolistes que va tenir en aquelles etapes coincideixen a definir el flamant entrenador del Girona com una bona persona, clara i propera al futbolista. I és que el fet d’haver acumulat experiència prèvia com a futbolista permet a Eusebio conèixer les necessitats i demandes dels seus jugadors.

A priori, Eusebio té un estil de joc força allunyat del del seu predecessor a Montilivi. L’herència de la seva etapa al Barça de Cruyff porta Eusebio a ser un tècnic curós amb la pilota, en què els seus equips són protagonistes a través de la possessió i la sortida d’aquesta des del propi camp. Tot això es pot fer amb un determinat tipus de jugadors de toc i qualitat tècnica acostumats a la pilota com a fil conductor del joc. Tot i que en la roda de premsa de presentació va admetre que s’adaptarà a la línia de Machín, tot fa pensar que els futbolistes hauran d’adaptar-se a nous conceptes que aporti l’extècnic de la Real, un home poc estrident però un pou de saviesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)