Nàstic

Una bona base a eixamplar

Nàstic. El club grana manté disset futbolistes amb contracte, a més dels cedits que tornen i alguna possible renovació més. La idea és reforçar la plantilla per no tornar a patir

El Nàstic té, a priori, molta feina avançada pel que fa a la confecció de la plantilla de la temporada vinent. Són disset els futbolistes que mantenen contracte fins d’aquí a un any com a mínim, sense comptar els jugadors que pertanyen al club grana, que aquesta campanya han estat cedits a altres equips i que, per tant, ara tornaran a la seva disciplina. No es pot descartar, a més, alguna renovació d’algun dels que acaben contracte. Sigui com sigui, la intenció del Nàstic és fer incorporacions per reforçar la plantilla amb l’objectiu de no tornar a patir.

De la plantilla que ha acabat el curs, tres futbolistes ja és cent per cent segur que no continuen: Xavi Molina, que ha acabat una etapa de cinc anys al club tarragoní i que ha fitxat pel KAS Eupen belga; Álvaro Vázquez, que ja s’ha acomiadat i tornarà a l’Espanyol, club que el va cedir al Nàstic en el mercat d’hivern, i Sergio Tejera, que ahir va signar per l’Oviedo amb un contracte de dues temporades més una d’opcional. Pel que fa als altres jugadors que acaben contracte, el club podria allargar la vinculació amb Matilla, però difícilment ho farà amb Suzuki, Muñiz i Jean Luc. Al Nàstic li agradaria continuar comptant amb Julio Pleguezuelo, que ha estat cedit per l’Arsenal. Pel que fa als futbolistes grana que han estat cedits, els que tenen més números de quedar-se a la plantilla són el porter Varo, i més si el Nàstic ven Dimitrievski, que té cartell, i Carlos Blanco, que ja va tenir minuts abans de marxar. Amb la resta –Maloku, Emana, Carlos García, Carrión i Sandro–, difícilment s’hi comptarà.

RETORNS

Varo i Blanco, que han estat cedits, tenen números de formar part de la nova plantilla
Amb contracte:
Dimitrievski i Barragán (porters); Abraham, Kakabadze, César Arzo, Djetei i Javi Jiménez (defenses); Fali, Gaztañaga, Javi Márquez i Maikel Mesa (migcampistes); Omar Perdomo, Dumitru, Tete Morente, Dongou, Uche i Manu Barreiro (atacants).
Acaben contracte:
Suzuki i Pleguezuelo (defenses); Juan Muñiz i Matilla (migcampistes); i Jean Luc (atacant).
Cedits que tornen:
Varo (porter); Blanco i Carrión (defenses); Carlos García, Sandro, Maloku i Stéphane Emana (atacants).
Baixes confirmades:
Xavi Molina, Tejera i Álvaro Vázquez.

Pendents de la contractació del director esportiu

Tot i que s’està fent feina en la confecció de la plantilla –hi treballen el tècnic, José Antonio Gordillo, i el consell d’administració encapçalat per Josep Maria Andreu–, s’espera agilitar les operacions quan es tanqui la contractació del director esportiu que ha d’ocupar el lloc d’Emilio Viqueira. En una nova etapa amb molt menys pes de Promoesport en les decisions esportives, el Nàstic busca un perfil de director esportiu que conegui la categoria i el club, i entre els noms amb què treballa hi ha els de Lluís Codina i Arnal Llibert Conde, tots dos amb l’aval de Gordillo. El Nàstic espera tancar aviat la contractació del director esportiu per centrar-se en les operacions de sortida i entrada i en les renovacions, si n’hi ha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)