2a divisió FEF

Marc Cosme, confirmat

2a divisió B. L’Olot amplia una campanya més el vincle amb el davanter valencià –dos gols en 18 partits el curs passat– i comença a tenir definida la parcel·la ofensiva de la plantilla

L’Olot va anunciar la renovació per una temporada més del davanter Marc Cosme. El de Faura va arribar el mes de gener passat procedent del Badalona com a demanda expressa del tècnic de l’equip, Raúl Garrido i, de seguida, va adaptar-se molt bé al vestidor i als mecanismes i conceptes. Cosme va disputar el curs passat divuit partits amb la samarreta vermella, en els quals va acumular 1.104 minuts i va fer dues dianes –contra el Badalona en tot just el seu segon matx amb l’Olot (2-0) i en el triomf vital al camp del Cornellà (0-1).

Marc Cosme és un treballador nat i solidari pel que fa a la faceta de la pressió i la defensa. A més, el valencià és un bon rematador i té un notable joc aeri, fet que aportarà a Garrido un perfil de davanter específic: “Estic molt content de continuar formant part d’aquest projecte tan il·lusionador i de poder compartir vestidor amb un grup humà tan gran. Espero que no patim tant com l’any anterior i, si treballem de valent, segur que serà una bona temporada”, va comentar Cosme, valorant la seva continuïtat en l’equip garrotxí.

Amb Marc Mas en contracte després de renovar el novembre passat fins al 2019, la confirmació de Cosme en el plantilla i la més que probable arribada de l’exjugador del Lleida Esportiu Marc Nierga, la línia més ofensiva de la plantilla estaria gairebé definida. Seguint amb el mateix esquema de la temporada passada, la plaça del quart davanter hauria de ser per a un futbolista sub-23, i és que les posicions que pot tenir l’Olot per als majors d’aquesta edat comencen a escassejar. Actualment, els olotins disposen de 13 jugadors d’aquest perfil comptant-hi Dembo, encara lesionat, però sense tenir en compte Jose Martínez, que està a punt de renovar i el fitxatge de Nierga. Llavors, les places ocupades passarien a ser quinze i per normativa en quedaria només una de lliure.

LA LÍNIA OFENSIVA

Amb Mas, Cosme i el fitxatge de Marc Nierga, el quart davanter hauria de ser un sub-23

MARC COSME

“Espero que no patim tant i, si treballem de valent, segur que serà un bon curs”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)