Girona

Homenatge als orígens

L’arribada al futbol professional. El Girona reuneix avui els jugadors i el cos tècnic de l’ascens a segona A, que va impulsar el club fa deu anys

Aprofitant que demà farà deu anys de l’ascens a segona A, el Girona ha decidit reunir aquest migdia els protagonistes d’un èxit que va començar a transformar el club i que va ser l’origen del creixement de l’entitat dins el futbol professional. Amb el gol de Migue en l’eliminatòria definitiva contra el Ceuta a Montilivi, el 15 de juny del 2008, el Girona va tornar a la categoria de plata després de mig segle i va ingressar a la LFP. Començava l’època daurada del club de Montilivi, amb nou temporades consecutives a segona A abans de fer el gran salt a la màxima categoria, el 4 de juny del 2017.

El Girona ha convocat aquest migdia al restaurant Siloc els protagonistes no només de la temporada de l’ascens de segona B a segona A, sinó també els del primer curs a la categoria de plata. Hi ha unes 45 persones confirmades, entre les quals l’entrenador Raül Agné i el seu segon Arnau Sala, que aprofiten un parèntesi en la lliga xinesa. Futbolistes com ara Rafa Ponzo –també va ser clau amb una aturada després del gol de Migue–, Ibusuki Hiroshi o Jito no podran assistir al dinar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)