2a divisió FEF

El Badalona, en espera

2a divisió B. El president del club està pendent que es resolgui la incertesa a l’Ajuntament i que els socis aprovin la conversió en SAE

El Badalona viu uns dies clau per al seu futur. El club està expectant amb la incertesa que hi ha al voltant de l’Ajuntament, ja que està pendent del pagament d’unes partides clau per a la seva supervivència i, a més, en la pròxima assemblea, dimarts vinent, es plantejarà la conversió de l’entitat en SAE. Serà llavors quan el president, Miguel Ángel Sánchez, engegarà un projecte esportiu de moment en espera. “Si l’assemblea ens dona l’OK, ja definirem el nom de l’entrenador i es començarà a construir el projecte”, afirma el dirigent, que té inversors interessats però que diu que “la prioritat en l’adquisició d’accions la tindran els socis”. D’altra banda, Sánchez mostra el seu malestar amb la situació amb l’Ajuntament: “Ens condiciona moltíssim i estem esperant la seva proposta. Tenim deute zero amb l’administració pública i li toca pagar-nos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)