Nàstic

Coherència i flexibilitat

Nàstic. Arnal Llibert vol un projecte estable, amb sentit comú i que tothom es faci seu, basat en un joc ràpid i amb capacitat d’adaptació

Arnal Llibert Conde ja exerceix oficialment com a director esportiu del Nàstic i ahir, en la seva presentació oficial, va avançar les principals idees de la nova etapa. D’entrada, va parlar de coherència i sentit comú per consolidar el projecte i va destacar la importància que “tothom, el planter i el filial i, sobretot, els aficionats, se’l facin seu”. El nou director esportiu ha arribat al Nàstic avalat pel tècnic, José Antonio Gordillo, amb el qual va coincidir al Llevant la temporada passada i amb el qual comparteix, tal com va afirmar, la idea de joc: “És la que s’ha vist els tres últims partits: línies juntes, tenir la pilota, velocitat, transicions ràpides i capacitat d’adaptació als partits i a les dinàmiques. Cal tenir una idea clara de joc, però també flexibilitat per afrontar una lliga llarga, igualada i molt competitiva.”

L’ambient que es va viure al Nou Estadi en l’últim partit de lliga, contra el Rayo, és el que Arnau Llibert voldria veure més sovint, “però per coses més boniques”. El director esportiu grana va explicar que ha seguit molt el Nàstic els últims anys –“sé la seva grandesa”, afirma– i que aquesta última temporada l’ha analitzat molt, de manera que assegura que el coneix bé. “Tenim moltes ganes i molta il·lusió per començar un projecte de zero”, afirma.

L’adeu de Promoesport

L’anterior etapa, la que s’acaba de tancar, tenia Promoesport com a responsable de l’àrea esportiva. El president, Josep Maria Andreu, va explicar que el club i l’agència de representació de futbolistes estan a punt d’arribar a un acord per a la desvinculació total pel que fa al tema esportiu. La idea és que també deixi de formar part de l’accionariat de la SAE.

LES FRASES

La idea de joc és la que s’ha vist els tres últims partits: línies juntes, tenir la pilota, velocitat, transicions ràpides i capacitat d’adaptació
Hem de fer que el ple que hi va haver a l’estadi l’últim partit es repeteixi per coses més boniques
Arnal Llibert Conde
director esportiu del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)