3a divisió FEF

El Llagostera també renova Sergi Arimany

3a divisió. El futbolista olotí competirà amb Medina i Chico en la posició de davanter centre

El Llagostera va per feina i amb la cinquena marxa posada pel que fa a la confecció de la plantilla de la temporada vinent. Ahir el club llagosterenc va anunciar una altra renovació important, la de Sergi Arimany, que després d’uns dies de reflexió va decidir continuar a l’equip en la nova etapa a tercera divisió. D’aquesta manera, el Llagostera ja té coberta la posició de davanter centre, ja que anteriorment ja havia incorporat Marc Medina (Palamós) i Chico Díaz (Lebrijana).

Arimany, que va arribar a l’equip gironí en el passat mercat d’hivern, va tenir un paper força testimonial en el conjunt dirigit per Òscar Álvarez, principalment a causa de les lesions i de la poca confiança del tècnic. En total, el davanter va jugar 281 minuts repartits en 11 partits de lliga. Curiosament, el Llagostera va ser el primer club d’Arimany a tercera (curs 2009/10) després que l’olotí sortís del juvenil de divisió d’honor del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)