2a divisió FEF

Marc Nierga, un davanter de proximitat per a l’Olot

2a divisió B. Els garrotxins confirmen l’arribada de l’atacant desitjat, que havia rescindit el contracte amb el Lleida fa poc més d’una setmana

L’Olot va confirmar ahir la incorporació de Marc Nierga, el davanter desitjat per l’àrea esportiva de l’entitat. Nierga, que fitxa per un any amb opció a un altre, compleix els paràmetres que busquen els garrotxins per reforçar la plantilla: que sigui de proximitat, amb qualitat per elevar la competitivitat i amb l’experiència necessària. Rescindit fa escassament una setmana, Marc Nierga (Olot, 1992) arriba amb l’etiqueta d’home gol. L’atacant és un nou element per a Raúl Garrido, el tècnic de l’equip, que ja disposava de les referències de Marc Mas, tot i que el curs passat va jugar en moltes ocasions a la mitja punta, i de Marc Cosme, que tot just dimarts va renovar el contracte una campanya més amb els olotins.

Nierga ha fet vuit dianes en l’últim curs i mig amb el Lleida, però anteriorment el davanter havia demostrat el seu olfacte a segona B amb bons cursos amb el Saragossa B –34 partits i 10 dianes– i amb el Guijuelo del grup 1, equip amb el qual va fer el seu millor any –32 partits i 14 gols–. Precisament la bona temporada amb els castellans va cridar l’atenció de l’Alcorcón, que va fitxar l’olotí per a l’equip de segona A –només va disputar un matx.

Després de l’experiència a segona A, Nierga no va trobar estabilitat fins a l’arribada a Lleida, el gener del 2017. Amb els blaus, l’atacant era un dels capitans, referència de la plantilla i estimat pels aficionats. “Em fa molta il·lusió jugar al club de la meva ciutat. Després de tants anys jugant fora de casa, tornar a Olot em fa feliç. Prometo treball constant i ho donaré tot per aquest escut”, comenta el flamant fitxatge de l’Olot, amb ganes de posar-se a les ordres de Garrido per ajudar a fer créixer el projecte del club. “He parlat amb el tècnic i m’ha explicat què vol de mi i què n’espera. El treball i l’esforç no hi faltaran. Intentaré ajudar l’equip a complir els objectius”, deia Nierga, que es definia com a futbolista: “Soc un jugador treballador que ho dona tot per l’equip. Em desmarco bé, lluito per tot i remato quan puc. Soc un davanter i la rematada és una de les virtuts que tinc.”

LES REACCIONS

Després de tants anys jugant fora de casa, tornar a Olot em fa feliç. Prometo treball constant i ho donaré tot per aquest escut

LA FITXA

El treball i l’esforç no hi faltaran, per part meva. Intentaré ajudar l’equip a complir els objectius
Marc Nierga
davanter de l’olot
Marc Nierga Martí
Olot, 15-4-1992 (26 anys) Davanter Alçada: 1,82 m Pes: 74 kg
FORMACIÓ:
Espanyol
TRAJECTÒRIA
09/10
Espanyol juv. (div. honor)
10/11
Saragossa juv. (div. honor)
11/12
Saragossa B (2a B) 34 p. 10 g.
12/13
Osasuna B (2a B) 34 p. 5 g.
13/14
Osasuna B (3a) 13 p., 4 g.
13/14
Deportivo B (3a) 10 p., 1 g.
14/15
Guijuelo (2a B) 32 p. 14 g.
15/16
Alcorcón (2a A) 1 p. 0 g.
16/17
Granada B (2a B) 16 p. 1 g.
16/17
Lleida (2a B) 17 p. 5 g.
17/18
Lleida (2a B) 37 p. 3 g.
18/19
Olot (2a B) ?
DEBUT A 2a DIVISIÓ A:
Va jugar 45 minuts d’un Osca-Alcorcón (1-0), el 13 de març del 2016
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)