2a divisió FEF

Un altre estiu d’intranquil·litat

2a divisió B. Sascha, que el curs passat va passar el mal tràngol dels impagaments al Gavà, està vivint una altra situació similar: l’Ontinyent, paralitzat, li deu dues mensualitats i les primes

“Aquest estiu m’hauré d’estrènyer el cinturó una altra vegada.” Qui ho diu és el davanter barceloní Sascha Andreu, que després de viure la cara amarga del futbol amb l’esperpèntica situació d’impagaments de la temporada passada al Gavà, ara torna a passar un mal tràngol amb un altre enrenou. Aquest cop, amb l’Ontinyent, club que va pagar per ell al Cornellà l’hivern passat i que viu una crisi institucional de difícil solució: l’inversor australià que hi posava els calés ha tocat el dos per la fallida transformació en SAE i l’aixeta dels diners ha deixat de rajar. Això ha derivat en una situació delicada per als futbolistes, als quals no s’ha abonat ni la darrera mensualitat ni tampoc les primes.

“La situació no és tan greu com la que vaig viure a Gavà, perquè, com a mínim, a l’Ontinyent hi ha algú del club que dona la cara, però tot i que diu que ho solucionarà, és difícil tenir-hi fe”, explica Sascha, al qual el club de la Vall d’Albaida deu dues nòmines i també les primes. Davant aquesta situació, els futbolistes denunciaran els impagaments a l’AFE per mirar de cobrar tot allò que l’entitat els havia promès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)