Girona

El Girona apuja els preus dels abonaments

El club obre el període per a la renovació dels carnets. L’increment és d’un 11%, tot i que cada soci haurà de pagar 50 euros més al gener

  • Stuani i Portu EDUARD DURAN.
  • VÍDEO: La campanya d'abonaments del Girona

El Girona obre avui el període de renovacions dels abonaments per a la temporada 2018/19. Els preus s’apugen respecte a l’estrena a primera, d’un 11% en els adults i un 13% en els sèniors. Tots els abonats, però, hauran de pagar 50 euros més al gener, que corresponen a la quota de soci. Els abonats que en la primera temporada a primera van assistir a un mínim de 17 partits (dels 20 a Montilivi) tenen un descompte, d’entre 10 euros i 130 euros, en funció del sector i la categoria. El preu dels abonaments inclou tots els partits de lliga –no hi ha jornades econòmiques– i la primera eliminatòria de la copa, a més dels partits del Peralada i del planter. El 9 de juliol s’alliberaran els seients dels abonats que no hagin renovat el carnet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)