Territorial

El Palamós fitxa Alexis Sánchez i Nil Pàmies

1a catalana. El club empordanès anuncia dos fitxatges més per al seu primer equip

El Palamós va anunciar ahir la incorporació de dos jugadors més per al seu projecte a primera catalana. Alexis Sánchez, procedent del Llagostera B, i Nil Pàmies, de l’Escala, defensaran els colors del club palamosí, que intentarà retornar al més aviat possible a tercera, categoria que va perdre.

Alexis Sánchez, que ja va jugar al Palamós el curs 2010/11 és un mig que els darrers dos cursos i mig ha militat en el filial del Llagostera, dirigit llavors per l’actual entrenador del Palamós, Javi Salamero. Amb el filial blaugrana, Alexis era el capità i un dels jugadors referents des que hi va arribar a segona catalana. L’altre fitxatge, Nil Pàmies, arriba al Palamós després d’encadenar cinc cursos amb l’Escala competint entre la primera i la segona catalana. El davanter intentarà aportar el gol en una categoria que coneix.

El Palamós ja ha incorporat Adri Salas, Fajardo i Joel Salas (Farners) i Genís Balaguer (la Jonquera), a més de Pedro Moreno com a tècnic de porters en el lloc de Bayona. L’exporter va mostrar la seva queixa a través de les xarxes després que el club al·legues que no continuava per motius laborals, un fet fals segons el ganxó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)