Girona

Geli: “Hem de tornar a ser la millor afició”

El president del Girona confia que la resposta del seguidor blanc-i-vermell serà tan positiva com la del curs de l’estrena a la màxima categoria i que el punt de partida serà precisament la campanya de renovació dels abonaments, que va començar ahir. “Volem que la nostra afició tingui la il·lusió de tornar a ser la millor de primera divisió”, va afirmar Delfí Geli, que no va amagar que el desafiament de l’equip en el segon any a l’elit és majúscul. “El club necessita que l’aficionat vingui a cada partit i que estigui al costat dels jugadors. Per a nosaltres és molt important que més del 50% dels abonats hagin assistit pràcticament a tots els partits de l’equip aquesta temporada i que s’hagi fidelitzat de la manera que ho ha fet”, va afegir-hi el màxim responsable de l’entitat.

Era previsible que l’afició es lliurés literalment a l’equip en la primera temporada del club a primera divisió, amb una llista d’espera superior als 1.000 socis. Geli no té cap dubte que la graderia mantindrà el nivell que ha exhibit el curs 2017/18. “Tots tenim clar que hem de caminar plegats per fer passes endavant i poder consolidar-nos a primera divisió. És feina dels jugadors, però també de la ciutat i de la demarcació. Jo no tinc cap dubte que la increïble resposta de la graderia ha ajudat,, i molt, l’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)