2a divisió FEF

Tota la feina per fer

2a divisió B. Tres dels vuit equips catalans que jugaran la temporada vinent a la categoria de bronze no tenen encara entrenador i l’Olot ha estat l’únic equip que ha anunciat incorporacions

Per tot el territori se sent igual: “Fins que no s’acabi la promoció d’ascens no es mourà res.” El juny, amb l’expiració el dia 30 dels contractes professionals, sempre és un mes de sondatges i de feina subterrània: engrandir la xarxa de contactes, renovar jugadors i preparar-ho tot per al juliol, data en què comencen las pretemporades i es perfilen les plantilles. Però a Catalunya la situació s’agreuja perquè gairebé la meitat dels equips del país que jugaran en la categoria de bronze el curs vinent no tenen ni entrenador. El Lleida, que acaba de rebre la negativa de Joan Carles Oliva; el Cornellà, que encara no ha anunciat el substitut de Jordi Roger ,i el Badalona, enmig d’una incògnita majúscula com a entitat, no han fet cap moviment.

A diferència de la tercera divisió, el moviment de les plantilles és escàs en els equips catalans de segona B. Però també ho és en tot el grup. De moment, a falta de la confirmació definitiva dels grups, hi ha 15 equips que jugaran en el grup tercer la temporada vinent i de tots només tres han confirmat alguna alta per a les seves plantilles (l’Olot, l’Alcoià i el Balears).

Pel que fa als tècnics, la situació és un pèl més urgent perquè tres dels quatre equips que encara no han contractat un entrenador són catalans. L’Ontinyent, enmig d’una crisi institucional que pot comprometre la seva existència, és qui té la banqueta buida, juntament amb el Lleida, el Cornellà i el Badalona.

La situació més incerta de totes la té el club escapulat, que avui té l’assemblea de socis, que, en teoria, ha de donar el vistiplau per a la conversió del club en SAE. En cas que els socis no l’acceptessin s’haurien de convocar eleccions perquè el mandat de Miguel Ángel Sánchez s’acaba aquest juny. La voluntat del president és presentar, a partir de la conversió, un nou projecte esportiu amb entrenador inclòs, tal com va explicar a aquest diari la setmana passada.

Ontinyent sense tècnic
El club està en crisi després de la sortida del seu inversor.
Cornellà sense tècnic
Encara no ha fitxat.
Ebre Manolo González
Encara no ha fitxat.
Lleida sense tècnic
Encara no ha fitxat.
Badalona sense tècnic
Encara no ha fitxat.
Peralada Chicho
Encara no ha fitxat.
Hèrcules Planagumà
Encara no ha fitxat.
València M. Grau
El tècnic encara ha de renovar però l’acord està fet. A banda d’això, encara no han fitxat.
Sabadell. Seligrat
Encara no ha fitxat.
Alcoià. Vicente Mir
Ha fitxat Pajarero (Ebre).
Atlètic Balears. Mandiola
Ha fitxat Marcos (Southern District, de Hong Kong) i Adri Hernández (Burgos).
Olot. Garrido
Ha incorporat Nierga (Lleida) i Alan Baró (Central Coast d’Austràlia).
Espanyol B. Gallego
Encara no ha fitxat.
Barça B. Pimienta
Encara no ha fitxat.

POC MOVIMENT

Entre els 14 equips només s’han confirmat cinc fitxatges en total

ENTRENADORS

Quatre equips encara no tenen entrenador per a la temporada vinent

BADALONA

Avui es farà una assemblea de socis que haurà de decidir la conversió en SAE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)