Reus

La línia està marcada

Reus. Sergi Parés, que dona per fet que Aritz López Garai no canviarà d’aires, valora positivament la continuïtat de la majoria de titulars i la consolidació de la idea de joc

El Reus no es posa nerviós davant la sortida de dos dels futbolistes més regulars aquesta última temporada, Atienza i Miramón, ni pel fet que Aritz López Garai no garantís totalment abans de marxar de vacances la seva continuïtat com a entrenador del Reus. El director esportiu, Sergi Parés, va aprofitar ahir la presentació de Miguel Linares, el primer fitxatge per a la pròxima campanya, per reivindicar la situació de partida del club roig-i-negre en la confecció de la plantilla 2018/19. D’entrada, segons Parés, “el que importa és tenir clara la idea de joc”, i, segons ell, està consolidada després de la bona temporada del debut a la categoria de plata i de la bona continuïtat amb Aritz López Garai a la banqueta, en què l’equip ha mantingut la personalitat i ha tornat a salvar-se sense patiments.

Pel que fa a la plantilla, Sergi Parés recorda que Miramón i Atienza són els dos únics futbolistes habitualment titulars que canviaran d’aires. El director esportiu roig-i-negre recorda que fa un any la situació era més complicada, ja que el Reus va perdre el mig del camp, els dos laterals i el cos tècnic. Ara, en canvi, la majoria de futbolistes importants continuen, a més d’un cos tècnic amb una temporada més d’experiència. Parés creu “al cent per cent” que Aritz López Garai continuarà a la banqueta roig-i-negra: “Té contracte i una clàusula alta, i en cap moment ens ha dit que vulgui marxar. Si ha sortit el seu nom, com el d’alguns jugadors, és pel bon any que hem fet, sobretot la segona volta.” López Garai va assegurar fa uns dies que la idea era continuar però també que volia valorar-ho amb tranquil·litat.

El Reus no vol tenir una plantilla llarga –serà d’uns 21 o 22 futbolistes– i per completar-la busquen, segons Parés, futbolistes amb projecció, d’altres de més consolidats a la categoria i algun més del nivell de Linares. El Reus treballa per tornar a disposar de Karim Yoda, que ha estat cedit pel Getafe, tot i que és una negociació complicada, segons Sergi Parés.

PARÉS, CLAR

“Crec al 100% que Aritz seguirà. Ha sortit el seu nom pel bon any que hem fet”

OBJECTIU

El Reus treballa per tornar a disposar de Yoda, tot i que “és complicat”

Linares: “Vinc amb la il·lusió d’un juvenil”

Miguel Linares, la primera cara nova del Reus 2018/19 i que ha signat per una temporada amb una altra d’opcional, va assegurar ahir, en la seva presentació oficial, que, amb 35 anys, afronta el repte més motivat que mai: “Vinc amb molta il·lusió, la mateixa que un juvenil.” De l’equip roig-i-negre, Linares en destaca la solvència amb què ha aconseguit mantenir-se en una categoria altament competitiva i explica que l’exjugador roig-i-negre Ramon Folch, amb el qual va coincidir a l’Oviedo, li ha parlat molt bé del Reus. Segons Sergi Parés, Linares ajudarà l’equip reusenc a millorar el seu gran punt dèbil, la falta de gol.

La resolució sobre l’estadi, aviat

El Reus està pendent de saber quin serà el seu terreny de joc futur després de no presentar-se al concurs per a la concessió de l’estadi municipal en no acceptar les condicions i de plantejar-se seriosament la construcció d’un de propi. El president, Xavier Llastarri, va assegurar ahir que s’està a prop d’arribar “ a un final feliç” del qual pròximament informaran. Tot indica que el consistori i el club han acostat posicions després de renegociar les condicions de la concessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)