3a divisió FEF

Vilanova torna a la Unió

3a divisió. El migcampista encetarà la seva tercera etapa al Figueres després d’una temporada més que notable amb la Pobla de Mafumet

El Figueres va anunciar el fitxatge d’Èric Vilanova per a la plantilla que disputarà el curs 2018/19, la del centenari del club figuerenc. El garrotxí encetarà la tercera etapa amb la Unió després que ja hi jugués com a cedit per l’Olot les campanyes 2014/15 i 2015/16. Èric Vilanova va ser una peça fixa a la Pobla de Mafumet la temporada passada, en què els tarragonins van lluitar fins a l’últim moment per accedir al play-off d’ascens a segona B. L’olotí va disputar 37 partits del campionat de lliga, va fer dues dianes i va acumular 3.244 minuts –es va perdre només un duel per sanció.

Vilanova, de 22 anys, es converteix en la tercera incorporació dels de l’Alt Empordà després de les de Carles Tena (Europa) i Eduard Subirana (Palamós); a més, el club ha renovat Pime, Joan Pons, Romero, Ritxi, Èric Torres, Canal i Carles Puig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)