Girona

L’operació Mojica, una oportunitat

El Girona ha de concretar en els pròxims dies, potser hores, la compra de Mojica al Rayo Vallecano. Tot i que el preu de la llibertat del colombià és de vuit milions, el club de Montilivi va pactar un preu de cinc milions que fa que l’adquisició del futbolista es vegi com una operació plena d’avantatges i amb possibilitats de negoci.

Quique Cárcel oferirà un contracte d’unes tres temporades al colombià, que veurà doblada o triplicada la clàusula de rescissió. Titular amb Colòmbia en el mundial de Rússia, no hi ha dubte que la revaloració de Mojica serà un fet. El futbolista ha brillat en el carril a primera divisió el curs 2017/18, però la seva polivalència fa que també pugui adaptar-se al lateral (de fet, Colòmbia està jugant amb una defensa de quatre) i també d’interior (contra el Betis, quan Machín va passar del 3-4-2-1 al 4-4-2, Mojica va jugar al mig del camp amb Aday al darrere).

El Girona també veu en Mojica una operació clara per fer negoci ja que l’aparador del mundial pot dur més d’un club a picar a la porta de Montilivi i preguntar pel futbolista, que podria tenir una clàusula de rescissió d’entre 15 i 20 milions d’euros.

Mojica ha complert una temporada i mitja a Montilivi, on va arribar en el mercat d’hivern de la campanya 2016/17 (deu partits a segona A, però amb una lesió que el va deixar dos mesos fora de combat). A primera divisió, el colombià s’ha enfilat fins als 30 partits.

Tot i ser propietat del Rayo Vallecano des del 2014, Mojica només ha jugat sis partits amb l’equip madrileny. Té dues cessions a Montilivi i dues a Valladolid (2014-16).

NEGOCI A LA VISTA?

El carriler només val 5 milions i el Girona li podria doblar o triplicar la clàusula
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)