2a divisió FEF

Jose, a punt de solfa

2a divisió B. La del central serà la darrera renovació que oficialitzarà l’Olot, que ja tindrà divuit jugadors confirmats per a la plantilla

L’àrea esportiva de l’Olot i Jose Martínez estan a punt de tancar l’acord de renovació per continuar lligats la temporada vinent. El central i el club olotí sempre s’han mostrat predisposats a segellar la renovació, que es podria fer efectiva en les pròximes hores. Si es fes oficial, el capità encadenaria quatre campanyes al club de la Garrotxa i es convertiria en un dels veterans més consolidats de la plantilla després de la marxa d’Uri Santos i la presumible de Roger Vidal.

Aquesta renovació seria la darrera dels olotins, que aconseguiran l’objectiu de mantenir bona part del bloc del curs passat. Amb Jose, la plantilla dirigida per Raúl Garrido ja tindria divuit jugadors del primer equip confirmats, a més dels juvenils Lluís Aspar i Joel Arumí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)