Territorial

Vistiplau a la moció

1a catalana. El Palamós, un cop resolt l’atzucac, convocarà en els propers dies una assemblea extraordinària per votar la moció de censura presentada per la plataforma Junts pel Degà

La plataforma de socis i simpatitzants del Palamós Junts pel Degà, encapçalada pel soci Pere Aliu, fa un mes que treballa perquè es porti a terme una moció de censura contra la junta directiva del degà, que lidera Joan Pau Pérez, i està disposat a acudir a la justícia ordinària si convé –la previsió era presentar denúncies la setmana que ve–. Des que el 22 de maig es va presentar la primera sol·licitud del vot de censura, les dues parts havien entrat en un carreró sense sortida que finalment s’ha aconseguit resoldre. La junta directiva no va admetre la primera sol·licitud argumentant que formalment no estava ben presentada i la plataforma Junts pel Degà en va presentar una altra que finalment serà la que se sotmetrà a votació. Tot i això, el procés s’ha allargat més del compte, ja que la setmana passada el club va demanar als promotors de la moció de censura que presentessin el DNI per compulsar-lo per a les signatures. Entre dimecres i dijous Junts pel Degà ha aconseguit reunir-ne 27 –tres més del mínim requerit per tirar endavant la moció– que han presentat a la junta directiva del club, que les va revisar en una reunió ahir al vespre.

Durant aquest mes els ànims s’han anat encenent cada vegada més entre les dues bandes, però ara Joan Pau Pérez i la seva junta directiva posaran fi a l’atzucac i convocaran, en principi la setmana que ve, l’assemblea extraordinària en què es votarà la moció de censura, que ja serà al mes de juliol ja que han de passar com a mínim 15 dies des que quedi convocada. “Hem volgut fer les coses bé i n’hem hagut d’aprendre. Després de la primera sol·licitud vam explicar com s’havia de presentar correctament i ara que la documentació és correcta actuarem com marca la normativa i convocarem l’assemblea per votar la moció”, explica el president, Joan Pau Pérez. La intenció de la junta directiva és que aquell mateix dia es faci l’assemblea general ordinària per aprovar els comptes de la temporada passada i el pressupost de la que ve, dos punts que, segons els estatuts, ja s’haurien d’haver aprovat perquè ja haurà passat la data límit per aprovar-los –és un altre dels motius de queixa de la plataforma Junts pel Degà–. “Sempre que sigui possible ho volem fer tot en una sola assemblea”, assegura Pérez, que també valora què comportarà la moció: “És un procés que s’ha d’acabar ràpid perquè l’únic perjudicat és el club, i després si guanyem continuarem i si no marxarem amb el cap ben alt. La planificació esportiva la seguirem fent perquè no podem córrer el risc de deixar el club sense projecte fins a mig agost, quan acabi tot en cas que perdem.”

Després de la primera sol·licitud vam explicar com s’havia de presentar i ara, si tot és correcte, actuarem com marca la normativa
Joan Pau Pérez
president del palamós

Zema (Bescanó) i Pepu Soler (Girona C), fitxats

Aliens a tota la polèmica, la secretaria tècnica del Palamós manté en marxa la planificació esportiva i ahir va lligar dos fitxatges més, els de Zema i Pepu Soler. Amb aquestes dues incorporacions el degà ja ha anunciat set cares noves per buscar l’ascens a tercera el curs que ve, a més de les renovacions de tres peces clau com són Uri Vila, Cano i Sergio García. Sergi González, Zema, arriba a Palamós per cobrir la posició de central després d’haver fet una gran temporada a segona catalana amb el Bescanó, on jugava des de feia sis cursos, i ha jugat la promoció d’ascens els últims quinze dies, que va acabar amb l’ascens de l’Argentona. Pepu Soler, l’altra cara nova, arriba a la Costa Brava procedent del Girona C, on ha estat una peça important els dos últims cursos després de jugar a l’Olot i l’Escala. Aquest curs el davanter ha contribuït amb 12 gols a l’ascens del filial gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)