2a divisió FEF

Ferraresi, un reforç global

2a divisió B. El Torque de l’Uruguai, club satèl·lit del City com el Girona, anuncia la cessió del central Nahuel Ferraresi al Peralada. El veneçolà va destacar al mundial sub-20 de l’estiu passat

La globalització del futbol també ha arribat al Girona i el cas de Nahuel Ferraresi n’és un bon exemple. El seu club, l’Atlético Torque de l’Uruguai –entitat que com el Girona forma part del City Football Group– va anunciar ahir a través de les xarxes socials que una de les seves joves promeses s’incorporaria en forma de cessió al filial del conjunt gironí, el Peralada. Així, doncs, tot i que des de Montilivi encara no s’ha fet oficial, tot fa pensar que Nahuel Ferraresi vestirà de verd-i-blanc el curs vinent.

Molta projecció

Nahuel Ferraresi, de 19 anys, és un defensa central format en categories inferiors de diversos clubs argentins i veneçolans. De fet, va ser pel rendiment amb la selecció vinotinto durant el mundial sub-20 de l’estiu passat que Ferraresi va cridar l’atenció de la xarxa de captació de talents del City. El central va ser un dels protagonistes del subcampionat mundial de Veneçuela, que va perdre la final precisament contra el combinat anglès.

Ja amb el Torque va viure el salt del club de la segona divisió a la primera uruguaiana, i la seva projecció li va valer una estada a les instal·lacions del City juntament amb una altra jove promesa, Valentín Castellanos, durant el desembre per fer alguns entrenaments amb l’equip sub-23. Ara, tot indica que farà un salt més en la seva carrera i passarà a reforçar el Peralada per competir en una categoria molt exigent com és la 2a divisió B, així com ser, des del filial, una peça més per reforçar el Girona tant en els entrenaments com en casos puntuals si Eusebio ho creu necessari.

SINERGIES

Ferraresi seria el primer reforç que arriba des d’un altre club de l’òrbita del City

DEFENSA D’ALÇADA

El central destaca pel seu imponent físic (1,90 m) i la seva joventut, ja que té 19 anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)