Girona

Interès per Rosales per cobrir el lateral dret

El mercat. El veneçolà, amb 136 partits d’experiència a primera, ha baixat amb el Màlaga, que vol traspassar-lo. El Betis també el vol

El lateral dret és una de les posicions prioritàries del Girona a l’hora de reforçar-se, tal com va reconèixer Quique Cárcel, després de la pèrdua de Pablo Maffeo, que s’havia fet seu el carril. El club s’ha fixat en Roberto Rosales, un jugador veneçolà de 29 anys que ha adquirit molta experiència a primera amb el Màlaga. Amb el descens a segona A, el club andalús veu de molt bon ull el traspàs del futbolista, i el Girona és un dels clubs que més interès han mostrat. N’hi ha d’altres, com el Betis, que també el volen.

Roberto Rosales, que la temporada passada estava pendent d’obtenir la nacionalització espanyola, va jugar al Gent belga i al Twente holandès abans d’arribar al Màlaga el 2014. En quatre temporades a primera divisió amb el conjunt andalús, ha estat el titular fix al lateral dret i ha superat sempre la trentena de partits (136 en total). Rosales té una temporada més de contracte, però el Màlaga té interès a traspassar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)