2a divisió FEF

El Nàstic, rival del Peralada en la pretemporada

2a divisió B. Els de Chicho jugaran el dissabte 21 de juliol a Salou contra els grana. És, tot just, el segon amistós tancat dels xampanyers

El Peralada s’ho està prenent tot amb calma aquest estiu, i és que, quan només queda una setmana perquè comencin els entrenaments –els de Chicho, igual que el Girona, engegaran els motors el dilluns 9 de juliol–, només tenen dos partits de pretemporada programats, contra el Palamós i contra el Nàstic de Tarragona. El partit contra els grana es va confirmar tot just ahir per part dels tarragonins, que van anunciar que jugaran contra el Peralada el dissabte 21 de juliol (a les 19 h) al complex esportiu Futbol Salou. Serà un examen dur per als xampanyers, i és que, tot i visitar un equip de 2a A, el més probable és que encara no tingui la plantilla al complet i tingui jugadors amb el primer equip.

El partit contra el Nàstic podria ser l’estrena dels de Chicho en la pretemporada si no juga abans algun amistós amb el Girona. Ja al mes d’agost, el Peralada està intentant tancar dos partits contra el Figueres i el Llagostera si la copa Catalunya ho permet.

L’Olot-Nàstic, confirmat

El Peralada no serà l’únic rival del Nàstic de la demarcació. I és que els garrotxins ja havien anunciat que s’hi enfrontarien i ahir es va confirmar que el partit serà el dimecres 1 d’agost al municipal d’Olot, tot i que encara falta definir l’hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)