Girona

El Bolton i l’Oldham seran els rivals del Girona a Anglaterra

A Manchester. Els gironins jugaran contra dos equips d’inferior categoria durant l’estada a les instal·lacions de la City Football Academy

El Girona viatjarà a Manchester el 18 de juliol per realitzar una estada a les instal·lacions de la City Football Academy per tercer any consecutiu. Durant la setmana que passarana a Anglaterra els d’Eusebio Sacristán jugaran dos partits contra el Bolton i l’Oldham, dos rivals de menys categoria que serviran per començar a prova el nou Girona després de la marxa de Machín. El primer partit serà el dissabte 21 de juliol a les 16h al County Ground Stadium de Leyland contra el Bolton, equip de la segona divisió que ha salvat la categoria patint fins al final. El partit contra l’Oldham Athletic, equip de la quarta divisió, es jugarà a les instal·lacions de la CFA el dimarts 24 de juliol. Serà la segona vegada que el Girona jugarà contra l’Oldham, després que en la pretemporada del curs passat Eloi Amagat i Aday donessin la victòria als gironins (2-1).

Després d’aquests dos partits el Girona viatjarà directament a l’Índia, on jugarà dos amistosos contra el Kerala Blasters i el Melbourne City, abans de tornar a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)