2a divisió FEF

L’Olot es vol arrelar amb 1.500 socis

2a divisió B. Els garrotxins inicien la campanya de socis amb un objectiu clar i amb la voluntat de continuar apostant pel territori

L’Olot va llançar ahir la campanya d’abonaments per al curs 2018/19, que manté la mateixa filosofia que la temporada passada de proximitat i fidelització dels aficionats més propers. El punt de partida no podia ser més potent, i és que pel cartell els olotins han utilitzat la foto del gol de Barnils que va donar l’èpica permanència. Un dels altres punts forts és que l’Olot ha congelat els preus de la temporada passada, augmentant només 10 euros el preu del soci jubilat tribuna. L’objectiu principal de la campanya, tal com es va comunicar en la presentació d’ahir, és arribar definitivament als 1.500 socis després d’haver tancat el curs anterior amb 1.265. “Penso que el projecte és atractiu per a totes les persones properes a l’Olot i al futbol gironí. Posem totes les facilitats a les persones que vulguin formar part d’aquesta família”, va assegurar el president, Joan Agustí, que va recalcar l’aposta de l’Olot pel territori: “Volem jugadors de proximitat i de la província, un projecte que no existeix a casa nostra. Ens agrada estar arrelats i això neix d’un compromís amb el territori. Amb tota la humilitat, pensem que és un dels millors projectes del futbol català.”

General
110 euros
Tribuna
175
Júnior (de 10 a 17)
35
Llotja
340
Jubilat general
100
Jubilat tribuna
140
Protector
230
Solidari (discapacitat)
35 - Descomptes i promocions especials a Xartic, Bonpreu-Esclat, CaixaBank i Geckoil

S’ampliarà la tribuna del municipal

En els pròxims dies es començaran a fer obres al municipal d’Olot per ampliar la tribuna fins al córner, on hi ha els vestidors vells. Amb aquesta reforma el club garrotxí ampliarà la zona de tribuna amb 300 seients que es cobriran amb una planxa seguint l’estructura actual. D’aquesta manera es podran fer més socis de tribuna, on ara no hi havia espai per respondre a totes les sol·licituds.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)