2a divisió A

El Peralada torna a la copa

Copa Catalunya. En la primera eliminatòria, en què també hi seran presents l’Olot, el Palamós, el Figueres i el Llagostera, els xampanyers visitaran el Cerdanyola

La copa Catalunya absoluta tornarà a ser protagonista una pretemporada més. La gran novetat per a la demarcació en aquesta edició 2018/19 serà el retorn a la competició del Peralada, que va perdre el privilegi de jugar-la després de convertir-se en filial del Girona fa dos anys però que ara podrà tornar a participar-hi un cop els de Montilivi s’han guanyat el dret a disputar la supercopa –encara falta resoldre entre els tres equips catalans de primera quin serà el format de la competició–. Els xampanyers tornaran a la competició en la primera eliminatòria, que va quedar definida ahir i que va emparellar els de Chicho amb el Cerdanyola, de tercera divisió. L’enfrontament serà a partit únic el cap de setmana del 28 i 29 de juliol –encara s’ha de definir el dia i l’hora– i es jugarà al camp dels vallesans. En cas de superar l’eliminatòria, el Peralada se les hauria en la segona eliminatòria amb el vencedor del partit Sant Andreu-Vilassar.

El Peralada no va ser l’únic equip de la demarcació present en el sorteig d’ahir, en què es van definir les tres primeres eliminatòries de la competició, que són les que es jugaran abans de començar la lliga. El Llagostera i l’Olot, com a equips de segona B del curs passat, i el Figueres i el Palamós, com a equips de tercera, també van saber quin seria el seu rival en la primera eliminatòria. El Palamós és qui tindrà un partit més complicat, i és que els de Javi Salamero rebran la visita d’un equip de segona B com el Badalona. En cas de fer saltar la banca i passar l’eliminatòria, es podrien trobar amb el Llagostera, que el 28 o 29 de juliol visitarà el Granollers –rival de lliga a tercera aquesta temporada dels llagosterencs– en la primera eliminatòria. Igual que el Llagostera, el Figueres i l’Olot se les hauran en la primera eliminatòria amb dos rivals de la seva lliga. Els de l’Alt Empordà rebran la visita de l’Horta de Nacho Castro –tècnic que van intentar fitxar abans de l’arribada de Joan Esteva– i si guanyen rebran en la segona el guanyador del FE Grama-Sabadell. Per la seva banda, els garrotxins tindran un partit complicat a la ciutat esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B, però si passen visitaran un rival més accessible –el Sants o el Castelldefels.

Els equips que superin les tres primeres eliminatòries –el Palamós o el Llagostera quedarien exempts en la tercera– jugaran a la tardor els quarts de final, en què entraran en competició el Nàstic, el Reus i el Barça B.

SENSE DERBIS

1a eliminatòria
29 de juliol
1. Palamós - Badalona
2. Granollers - Llagostera
3. Figueres - Horta
4. FE Grama - Sabadell
5. Sant Andreu - Vilassar de Mar
6. Cerdanyola - Peralada
7. Espanyol B - Olot
8. Sants - Castelldefels
9. Santfeliuenc - Cornellà
10. San Cristòfor - Terrassa
11. L’Hospitalet - Europa
12. Santboià - Vilafranca
13. Prat - Ascó
14. Gavà - Lleida Esportiu
2a eliminatòria
5 d’agost
15. Guanyador 1 - guanyador 2
16. Guanyador 3 - guanyador 4
17. Guanyador 5 - guanyador 6
18. Guanyador 7 - guanyador 8
19. Guanyador 9 - guanyador 10
20. Guanyador 11 - guanyador 12
21. Guanyador 13 - guanyador 14
3a eliminatòria
12 d’agost
22. Guanyador 16 - guanyador 17
23. Guanyador 18 - guanyador 19
24.Guanyador 20 - guanyador 21
EXEMPT: guanyador 15
Als quatre equips que superin la tercera eliminatòria s’hi afegiran, en els quarts de final que es jugaran a la tardor, els tres equips que la temporada passada van jugar a segona divisió A: el Nàstic, el Reus i el Barça B.
No hi haurà cap duel directe entre els cinc equips de la demarcació en la 1a eliminatòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)