Girona

Pedro Porro, lligat

No es mou. L’extrem trenca els rumors sobre una possible marxa ampliant el contracte fins al 2022 i farà la pretemporada amb el primer equip

El Girona va tancar ahir la renovació de Pedro Porro, un d’aquells moviments que consoliden un projecte. L’extrem de 19 anys tenia contracte amb el club de Montilivi fins al 2021, però després de fer una gran temporada amb el juvenil i brillar en les estonetes que ha pogut jugar amb el Peralada a 2a divisió B havia despertat l’interès d’equips grans que es plantejaven fins i tot pagar la seva clàusula de rescissió. Amb aquesta renovació, la tercera que firma des que va arribar al club l’estiu passat, el de Don Benito i el Girona amplien el vincle una temporada més, fins al 2022, i alhora se li milloren les condicions i s’augmenta el preu de la seva sortida.

En la temporada passada Pedro Porro va liderar el juvenil, on va aconseguir 15 gols en 30 partits –27 com a titular– i conduint l’equip a la quarta posició final. A més, va deixar petjada a 2a B amb el Peralada, i és que, tot i jugar només 88 minuts repartits en 5 partits, va aconseguir marcar 3 gols –només Joel Arimany (7) i Bambo (4) en van marcar més. Un d’aquests, el primer, al camp del Vila-real B (0-3), va ser escollit el millor gol de la temporada del grup 3 per la RFEF i va posar el seu nom en boca de tots.

A guanyar-se un lloc

Aquest gran rendiment li va valer l’oportunitat de debutar amb el primer equip en el partit de copa al camp del Llevant, on ja va deixar mostres del seu desequilibri jugant de carriler. Tot i això, no va disposar de cap oportunitat en la lliga, on no va anar ni convocat.

L’objectiu de Pedro Porro ara és treure’s aquesta espina i de moment el Girona li donarà l’oportunitat, ja que farà la pretemporada amb el primer equip a les ordres d’Eusebio Sacristán. A partir de dilluns, quan el Girona 2018/19 es posi en marxa, l’extrem treballarà com un més de la plantilla i viatjarà a Manchester i l’Índia, on s’intentarà guanyar un lloc al primer equip. El més probable, però, és que vagi cedit al Peralada per tenir fitxa del filial i poder, si cal, competir amb els dos equips.

AMB EL JUVENIL

15
gols
va marcar a divisió d’honor amb el juvenil A, on va ser el segon màxim golejador de la categoria.

AMB EL PERALADA

3
gols
va aconseguir amb el filial a 2a divisió B, tot i jugar només 88 minuts repartits en 5 partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)