Reus

Amb paciència i bons aliments

Projectes estables. Xavi Bartolo serà el sisè entrenador què té el Reus des de l’any 2004. Des de llavors, tots els tècnics que ha tingut el club han començat i acabat la temporada

L’estiu del 2004, després de caure en la primera eliminatòria de la fase d’ascens a segona B contra l’Horadada en una temporada en què s’havia rellevat el tècnic en la penúltima jornada –de Josep Maria Gonzalvo a José Luis Romero–, el Reus va decidir que Natxo González, secretari tècnic, agafés les regnes del primer equip. El basc seria el primer d’una llista d’entrenadors que han començat i acabat la temporada a la banqueta del club roig-i-negre, que no ha destituït ningú des del 2004. Xavi Bartolo, doncs, inicia un nou projecte en un entorn en què mana la paciència, ja que en catorze anys només hi han passat cinc entrenadors i ell serà el sisè. “Ens agrada tenir continuïtat i confiar en les persones que tenim a la casa; ho hem fet fins ara i ho volem continuar fent més anys”, va dir durant la presentació d’ahir el president, Xavier Llastarri. Bartolo, per la seva banda, va lloar aquesta filosofia: “Això t’acaba indicant el tarannà de la gent que porta l’entitat [...]. Aquí el tarannà és tenir la paciència necessària, des del club es viu molt el dia a dia del primer equip i, treballant així, és probable que les coses vagin millor.”

2004-2007
Natxo González
2007-2009
Ramon Maria Calderé
2009-2013
Santi Castillejo
2013/14
Emili Vicente
2014-2017
Natxo González (2a etapa)
2017/18
Aritz López Garai
2018
Xavi Bartolo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)