Girona

El gol sud també s’engalana

El Girona presenta l’ampliació del gol sud, una graderia retràctil que estarà enllestida per a l’inici de la lliga i que permetrà ampliar la capacitat de l’estadi fins als 14.500 espectadors

Dels nous seients, 400 seran zona VIP, 300 es destinaran a nous abonats i 300 més es reservaran per posar a la venda els dies de partit

Les graderies retràctils seran l’element dominant a Montilivi, que serà de llarg l’estadi amb més ferralla de primera divisió. Com va passar l’estiu passat amb el gol nord i la preferent superior, el club ha apostat per les grades provisionals per ampliar el gol sud. El resultat seran 1.000 nous seients que deixaran la capacitat en 14.500 localitats, gairebé un 65% més que quan el Girona va pujar a primera divisió i a Montilivi hi cabien 9.282 espectadors.

La zona VIP serà el producte estel·lar del gol sud. La bona acollida que va tenir la preferent superior ha fet que el club hagi ampliat l’oferta d’aquests seients, amb dret a una zona reservada amb televisió i càtering. I el més probable és que els posseïdors del carnet VIP –el club no ha anunciat el preu d’aquests seients– tinguin accés a l’aparcament que s’habilitarà on hi havia el camp annex, que ja ha passat a millor vida. De les 1.000 localitats, 400 estaran destinades a aquests tipus de llotges, mentre que les 600 restants es destinaran a parts iguals a nous abonats (s’obrirà l’aixeta a 300 dels que estiguin en llista d’espera) i a la venda d’entrades el dia de partit. El preu dels abonaments convencionals d’aquesta zona seran els de gol (50 euros el carnet infantil; 150, el júnior; 290, l’adult, i 250, el sènior). Des d’avui i fins divendres, els abonats que vulguin canviar el seu seient per un de la nova zona de preferent podran fer la tramitació a les oficines de Montilivi.

Per a l’inici de curs

El club encara no ha anunciat quan començaran les obres, però el que és segur és que l’ampliació de la nova graderia, que descansarà majoritàriament sobre el bar del gol sud, estarà finalitzada abans no comenci la lliga 2018/19. Actualment s’estan realitzant els últims estudis tècnics, tot i que la fiabilitat d’aquestes graderies ja ha quedat demostrada en la preferent i el gol nord.

A banda de la remodelació del gol sud, els operaris també estan treballant amb el muntatge de la nova il·luminació, que tindrà un cost d’1,5 milions i que també ha d’estar acabada abans de l’inici de curs.

El gol nord i la preferent, l’estiu passat

Montilivi va créixer més de 4.000 localitats l’estiu passat i va passar dels 9.282 espectadors de capacitat fins als 13.444 gràcies a les ampliacions que es van fer al gol nord i a la preferent. La col·locació dels seients es va fer en molt pocs dies, ja dins el mes d’agost. De fet, contra el City la preferent superior no tenia ni seients i contra l’Atlético (3 dies després) ja es va poder estrenar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)