3a divisió FEF

Gol veneçolà per a la Unió

3a divisió. El Figueres fitxa el davanter Sergio Álvarez, que va brillar en la categoria fa dues temporades amb l’Olot. El punta enforteix una plantilla que ja té definida la columna vertebral

El Figueres ja té el golejador que necessitava la plantilla del centenari. L’escollit és el davanter veneçolà Sergio Álvarez, que arriba des d’Itàlia, on la temporada passada va jugar a l’ASD Lanusei i l’ASD Acireale de la Serie D, la quarta divisió. Entre els dos equips va marcar 7 gols en 30 partits, recuperant l’olfacte sobretot en el segon tram del curs –6 dianes a l’Acireale, club del qual procedeix. El seu nom, però, no és gens desconegut ni en la 3a divisió ni a la demarcació, i és que abans de l’aventura italiana el punta de 27 anys va deixar petjada a l’Olot, amb qui va aconseguir l’ascens a 2a B el curs 2016/17. Amb els garrotxins Sergio Álvarez va marcar 14 gols en 36 partits de lliga i va formar una parella letal amb Marc Mas. Abans de l’Olot, on va anar de més a menys, el punta es va estrenar a la demarcació amb el Farners, amb qui va marcar 5 gols en 10 partits. A l’Amèrica del Sud, Sergio Álvarez va jugar a la 1a divisió veneçolana, argentina i paraguaiana, i fins i tot va debutar a la Libertadores.

Sergio Álvarez destaca per la seva potència física, i és que la seva alçada (1,88m) el converteix en un davanter rematador imponent. A part d’això, però, el veneçolà també destaca tècnicament i com va demostrar a l’Olot es pot associar perfectament amb un company a la davantera.

Una base assentada

Amb el fitxatge de Sergio Álvarez, el Figueres comença a tenir força definida una plantilla que s’ha hagut de reestructurar molt més del que interessava després de les baixes del porter Aleix Díaz –el juvenil que va suplir la baixa de Martí Bartrina a mitja temporada–; els defenses Toni Cunill, Jordi Hostench i Ot Bofill, que ja va acabar la temporada al Tona; els migcampistes Ferran Grau i Gil Muntades, i dels davanters Xavi Ferrón, Aleix Feixas i Marc Bonaventura.

Abans del fitxatge del punta, on menys efectius tenia la plantilla de Joan Esteva era en atac, i és que de moment l’única competència d’Álvarez és Pimentel, que afrontarà la seva segona temporada a la Unió. Ara, els figuerencs ja han aconseguit construir la columna vertebral de l’equip gràcies a 9 renovacions –David Aroca, Sergi Romero, Albert Canal, Carles Puig, Joan Pons, Ritxi Mercades, Èric Torres, Pere Espuña i Pimentel– i 6 fitxatges –Sergio Álvarez, Èric Vilanova, Dan Coll, Subi, Carles Tena i Àlex Campos. A banda d’alguna incorporació que acabi de donar fons d’armari a la plantilla, el Figueres continua treballant en la renovació de Pep Chavarria. A més, el club ja ha anunciat que els juvenils Adrià Serra, Ivan Medinilla, Aleix Caball, Marc Carreras i Víctor Valverde faran la pretemporada amb el primer equip.

UN BON AVAL

Porters
David Aroca 2n any
Àlex Campos Palamós
Defenses
Sergi Romero 4t any
Subi Palamós
Dan Coll Manlleu
Albert Canal 2n any
Carles Puig 2n any
Migcampistes
Joan Pons 2n any
Ritxi Mercader 5è any
Carles Tena Europa
Èric Vilanova Pobla de Maf.
Èric Torres 2n any
Pere Espuña 2n any
Davanters
Èric Pimentel 2n any
Sergio Álvarez ASD Acireale
Juvenils
Adrià Serra
Ivan Medinilla
Aleix Caball
Marc Carreras
Víctor Valverde
14
gols
va marcar a 3a amb l’Olot el curs 2016/17, quan va formar un tàndem letal amb Marc Mas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)