2a divisió FEF

Boniquet, Clotet i Serrano, renovats per partits jugats

2a divisió B. Els tres jugadors del Peralada allarguen un curs més la vinculació amb el filial del Girona després de complir els objectius marcats, però la seva continuïtat no està assegurada

Xavi Boniquet, Cesc Clotet i David Serrano començaran dilluns la pretemporada amb la resta de la plantilla del Peralada. Els tres futbolistes, que van arribar a l’Alt Empordà fa dos anys amb l’inici de la filiació amb el Girona, acabaven el contracte el 30 de juny passat, però després de jugar un nombre estipulat de partits han vist com el seu contracte s’allargava una temporada més i no s’acabarà fins al 30 de juny del 2019. El seu cas és exactament igual que el d’Albert Estellés, que també va ampliar un any la vinculació amb el Peralada per una clàusula de partits jugats.

Un entrebanc

La situació no és gens còmoda per al Girona, i és que obertament el club ha manifestat la intenció de rejovenir la plantilla i cap dels quatre compleix ja la condició de sub-23 –Serrano i Clotet, que tenen 23 anys, ho acaben de deixar de ser– que els permetria pujar al primer equip en cas de necessitat. Precisament per això la seva continuïtat no està ni de bon tros assegurada, i és que des de Girona només es planteja la continuïtat d’un jugador de més de 23 anys i aquest és Manel Martínez, ja que el punta va arribar a Peralada d’urgència al gener ampliant el contracte fins al 2019 per unes quantitats considerables. Amb aquesta situació sobre la taula, la direcció esportiva del Girona treballa ara per intentar trobar una sortida per a Estellés, Serrano, Clotet i Boniquet, tot i que com ja es va comprovar l’estiu passat en altres casos, serà un assumpte que s’haurà de coure a foc lent. De moment, això segur, els cinc jugadors de més de 23 anys començaran com uns més a la plantilla per si al final s’han d’acabar quedant com ja va passar l’estiu passat amb el mateix Estellés, que ha acabat sent un jugador molt important i ha jugat 27 partits durant la temporada, beneficiat per la línia de tres centrals.

Un obstacle?

Amb aquestes renovacions confirmades, la plantilla del Peralada té 18 jugadors en plantilla –comptant-hi Ferraresi, tot i que el Girona no ho ha confirmat, i els quatre que pugen del juvenil–. Això vol dir que de moment només hi ha quatre fitxes lliures i podria explicar el fet que des de Girona encara no s’hagi fet cap incorporació orientada cap a Peralada. En tot cas, el que és segur és que per reforçar tot el que es vol, abans s’haurà d’obrir la porta de sortida.

LES XIFRES

Porters
José Aurelio Suárez 22 anys
Marc Vito 22
Defenses
Sergi Álamo 19
Albert Estellés 25
Teo Quintero 19
Nahuel Ferraresi 19*
Migcampistes
Paik Seung-Ho 21
Yohan Andzouana 21
Giorgi Kochorashvili 19
Pedro Porro 18
Valery Fernández 18
Èric Montes 20
Xavi Boniquet 28
David Serrano 23
Cesc Clotet 23
Davanters
Joel Arimany 20
Kevin Soni 20
Manel Martínez 26
*
El Torque ho va fer oficial, però el Girona i el Peralada encara no ho han confirmat
5
jugadors
no sub-23 tenen contracte, però la seva continuïtat no està assegurada: Estellés, Boniquet, Serrano, Clotet i Manel
18
jugadors
té la plantilla del Peralada després de les tres últimes renovacions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)