Girona

Mojica i Colòmbia queden eliminats en els penals

Mundial. La selecció colombiana, altra vegada amb el jugador del Girona com a titular, va caure en els vuitens de final contra Anglaterra

mojica

El somni de Colòmbia i de Johan Mojica en el mundial de Rússia es va acabar ahir en els vuitens de final després de perdre contra Anglaterra en una fatídica tanda de penals. D’aquesta manera, la selecció colombiana va quedar a les portes de repetir la seva millor classificació en una cita mundialista, els quarts de final que va assolir en el mundial del Brasil 2014 –van perdre contra l’amfitriona–. Pel que fa al futbolista del Girona, va tornar a jugar el partit complet –aquesta vegada 120 minuts– i se’n va de vacances havent jugat tots els minuts possibles en el mundial.

Des de l’inici del partit que Mojica va estar actiu i participatiu, tant en defensa com en atac, amb contínues anades i vingudes per la banda esquerra. En la primera part, Mojica va tenir força feina a la seva zona defensiva –Anglaterra basava gran part del seu joc pel carril esquerre–, tot i que en la majoria d’ocasions se’n va sortir, tret d’alguna jugada puntual en què els futbolistes anglesos li van guanyar l’esquena. En l’apartat ofensiu el jugador del Girona va intentar les seves habituals cavalcades, però li va costar combinar de tres quarts cap a endavant. També ho va provar amb un xut llunyà, però la pilota se’n va anar als núvols.

Després de la represa, Mojica va anar de menys a més, condicionat pel marcador en contra com la resta de l’equip, que finalment va poder enviar el partit a la pròrroga amb un gol in extremis de Yerry Mina. En el temps suplementari Mojica va continuar buscant amb insistència la centrada i el regat, però finalment va quedar amb la mel als llavis després de la tanda de penals.

VOLUNTARIÓS

Colòmbia no va poder repetir els quarts de final del mundial del Brasil 2014
Mojica va estar actiu al carril esquerre i va anar de menys a més en els 120 minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)