3a divisió FEF

Pendents del tècnic i dels últims retocs en la plantilla

3a divisió. El Llagostera, que continua sense entrenador –Oriol Alsina s’ho està pensant–, ja té l’equip pràcticament definit i dilluns té previst començar els entrenaments de pretemporada

El Llagostera és un dels equips que han anat més per feina a l’hora de confeccionar la plantilla de la temporada vinent, la del retorn a tercera divisió. Després del traumàtic descens de segona B, el conjunt llagosterenc va començar una profunda renovació a l’equip, començant per l’entrenador, ja que Òscar Álvarez no continuarà a la banqueta. Precisament la figura del nou tècnic és el principal maldecap en el dia d’avui del Llagostera, una decisió que l’alma mater del club, Oriol Alsina, està acabant de madurar. Alsina, fins ara director esportiu, no descarta tornar a la banqueta, tot i que el seu desig seria provar una nova i atractiva aventura lluny de la zona de confort. En tot cas, el veredicte final no hauria de trigar a saber-se, ja que dilluns que ve està previst que l’equip comenci la pretemporada.

Pel que fa a la plantilla, el Llagostera ja té bona part de l’estructura definida, amb renovacions de pes (Pitu, Marcos, Lucas Viale o Sergi Arimany) i fitxatges ràpids i la majoria contrastats a tercera i fins i tot en categories superiors: Josu Currais, David Crespo, Fran Ochoa, Moussa Sidibe, Chico Díaz, Marc Medina (Palamós), Toni Cunill, Gil Muntadas i Maik Molist (Figueres). A més, amb el filial competint a primera catalana, el Llagostera primer haurà de decidir quins són els sis futbolistes sub-23 amb fitxa del primer equip. Els altres joves futbolistes que no siguin escollits faran igualment la pretemporada i al llarg del curs podrien pujar sempre que fos necessari amb els grans.

D’altra banda, el Llagostera encara farà algun moviment més per acabar de reforçar l’equip.

Porters
Marcos 2n any
Juan Flere 2n any
Defenses
Lucas Viale 2n any
Josu Currais Cincinnati
Pol Gómez 3r any
Toni Cunill Figueres
David Crespo Formentera
Joan Maynau 3r any
Migcampistes
Marc Carbó 2n any
Moussa Sidibe Algesires
Gil Muntadas Figueres
Maik Molist Figueres
Fran Ochoa Vilassar de Mar
Jordi Maymí 3r any
Pitu Comadevall 7è any
Davanters
Chico Díaz Lebrijana
Sergi Arimany 2n any
Marc Medina Palamós
Faran la pretemporada (sub-23)
Pol Tarrenchs
Arnau Campeny
Ousman Touray
Mario Jiménez
Abel Fàbregas
Adrià Parra
Gerard Mercader
Monsif
Pau Juvanteny
Lucas Allende?
Cos tècnic
Jordi Mir Prep. físic
Eduard Bardera Fisiot.
Israel Simón delegat

AMB PROJECCIÓ

El filial de primera catalana estarà format per jugadors sub-23 que puguin pujar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)