Girona

El Sevilla vol Juanpe per cobrir la baixa de Lenglet

Mercat. Machín confia endur-se el central canari, que val 10 milions d’euros

El Sevilla no podrà retenir Lenglet i per la mateixa regla de tres el Girona no podrà evitar que Juanpe canviï d’aires. Encara no ha caigut la primera peça del dominó, però els 35 milions que el club andalús rebrà pel francès els podrà invertir en el canari, una de les ninetes dels ulls de Pablo Machín, i encara n’hi sobraran 25. El Girona no té constància de res, però si algú paga els 10 milions que val la llibertat de Juanpe no hi haurà res a fer, malgrat que el canari va signar al gener una renovació que el vinculava al club de Montilivi fins al 2022.

El Sevilla haurà d’augmentar la nòmina de centrals perquè amb la defensa de tres Machín voldrà disposar de sis jugadors a l’eix. I n’hi falten un parell, potser tres. El club ha insistit en Mussachio (Milan) i Lejeune (Newcastle). La polivalència de Juanpe, però, encaixa en tots els escenaris. El canari ha estat el defensa més realitzador de tota la segona A i Machín l’ha utilitzat en les tres posicions de l’eix, tot i que especialment a l’esquerra, a peu canviat. Aquest curs passat a primera divisió, el canari va superar els 3.000 minuts (35 partits). I l’anterior, també (34 partits i 3.015 minuts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)