3a divisió FEF

Definit el calendari d’estiu

3a divisió. El Figueres tindrà una pretemporada intensa, amb set partits contra equips que van des de segona B fins a segona catalana. La copa Catalunya, amb l’Horta de primer rival, podria provocar canvis

El Figueres va definir ahir la pretemporada. Els de Joan Esteva, que es començaran a entrenar el dilluns 16 de juliol a l’estadi de Vilatenim, faran una pretemporada local i variada contra equips que van des de segona catalana fins a segona B. Els figuerencs arrencaran la pretemporada al camp del Palamós el dia 21 i s’estrenaran a Vilatenim el dimecres 25 contra l’Olot abans del partit de copa Catalunya contra l’Horta. Ja a l’agost, la Unió visitarà els camps d’equips territorials com la Marca de l’Ham (el dia 1), el Bescanó (l’11) i el Farners (el 12). Entremig el Figueres no faltarà al torneig de l’Estany (el 9 d’agost), que un any més serà un triangular amb els figuerencs, l’Olot i el Banyoles.

La copa Catalunya pot provocar canvis i si ni el Figueres ni el Peralada passessin la primera volta jugarien a Vilatenim el 4 d’agost.

Palamós-Figueres 21/7
Figueres-Olot 25/7
Figueres-Horta 28/7*
Marca de l’Ham-Figueres 1/8
Torneig de l’Estany 9/8
Bescanó-Figueres 12/8
Farners-Figueres 12/8
*
1a eliminatòria de la copa Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)