3a divisió FEF

Oriol Alsina ha decidit tornar a entrenar el Llagostera

3a divisió. Després d’un llarg temps de meditació i d’estudiar propostes d’altres clubs (una de Polònia), el fins ara director esportiu agafarà les regnes de l’equip la temporada vinent

El Llagostera començarà dilluns els entrenaments de pretemporada i, si res no es torça, ho farà amb Oriol Alsina com a nou entrenador, sens dubte la notícia més esperada de l’estiu en l’entorn llagosterenc. Després de l’inesperat descens de segona B del curs passat, una de les primeres decisions del club va ser que Òscar Álvarez no continués a la banqueta –el barceloní continua a l’entitat com a director del futbol de base i probablement també tornarà a ser l’ajudant d’Alsina–, així que s’havia de buscar un substitut. En aquest sentit, la primera intenció d’Alsina no era tornar a la banqueta llagosterenca, ja que ja fa temps que l’atrau la idea d’iniciar un projecte atractiu lluny de la zona de confort, així que el fins ara director esportiu es va prendre un temps de meditació per escoltar ofertes i temptejar el mercat d’estiu. A Alsina li van arribar diverses propostes de segona B i una altra procedent de Polònia, però cap d’aquestes ofertes va prosperar i finalment l’alma mater del club tornarà a agafar les regnes de l’equip.

D’aquesta manera, després d’un any sabàtic pel que fa a les funcions d’entrenador, Alsina tornarà a la banqueta amb la intenció de revifar un equip que ha viscut dos descensos en només tres anys just després de tocar el cel amb l’ascens al futbol professional l’any 2014 –el Llagostera va completar una històrica escalada sense precedents des del futbol regional amb set ascensos en deu anys–. Ara el conjunt blaugrana tornarà a competir a tercera divisió, una categoria que no havia tastat des de la temporada 2010/11.

Els últims detalls

Amb la tranquil·litat de saber que Oriol Alsina serà l’entrenador –era un aspecte molt important dins del vestidor–, ara el Llagostera continuarà treballant per acabar de formar la plantilla que ha de començar els entrenaments de pretemporada dilluns. La major part de la feina ja està feta –ja hi ha uns 20 futbolistes confirmats, en espera de decidir quins seran els sis jugadors sub-23 que tindran fitxa del primer equip i quins altres competiran primerament amb el filial (d’aquesta manera sempre tindran la possibilitat de jugar amb el primer equip)–. Un porter, un migcampista i un extrem esquerrà podrien ser les últimes peces que falten per completar l’equip.

NO N’ESTAVA SEGUR

Alsina volia provar una aventura lluny de Llagostera, però no s’ha decidit per cap de les ofertes

RETORN AL PASSAT

Òscar Álvarez, ara també director del futbol de base, podria tornar a ser el seu ajudant

L’OBJECTIU

Alsina vol revifar un equip que ha viscut dos descensos en els últims tres anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)