Nàstic

Rodri Cuenca, projecció a la punta de llança

Nàstic. El club grana incorpora el davanter paraguaià de l’Atlètic Balears, que ja havia estat al filial fa dos cursos i signa per quatre temporades

Un cop la nova estructura esportiva del Nàstic s’ha establert, el club està començant a moure’s en el mercat i a tancar les primeres operacions. Una mostra d’això és el fet que l’entitat tarragonina anunciés ahir el segon fitxatge d’aquest mercat d’estiu: el davanter paraguaià de l’Atlètic Balears Rodri Cuenca. El futbolista, de 22 anys, que ha signat per quatre temporades, no és cap desconegut a can Nàstic, perquè fa un parell de temporades va jugar a la Pobla de Mafumet. Amb el filial grana, de fet, va tenir un paper destacat, ja que va marcar 11 gols en 34 partits a tercera divisió. L’atacant, amb tot, arriba lliure, ja que havia acabat el contracte amb el club mallorquí, i s’incorporarà a les ordres de José Antonio Gordillo dilluns que ve, coincidint amb l’inici de la pretemporada.

Rodri Cuenca fa el salt al futbol professional en unes circumstàncies poc habituals, ja que s’ha passat gairebé tota la temporada en blanc. El 22 d’octubre passat es va trencar el lligament encreuat anterior, el menisc i el cartílag del genoll dret, i des de llavors no ha jugat. Tot i això, l’Atlètic Balears li havia ofert una renovació que ell no va acceptar davant la proposta que li havia fet el Nàstic.

El flamant futbolista grana, amb tot, arriba per aportar polivalència a la zona ofensiva, on destaca per la seva velocitat i capacitat tècnica. Al filial, fa un parell de temporades, també va demostrar tenir definició. En la seva etapa a segona B amb l’Atlètic Balears, d’altra banda, va marcar un gol en 33 partits. L’arribada de Rodri Cuenca, doncs, reforça una zona del camp en què el Nàstic té força jugadors amb contracte amb vista a la temporada vinent, de manera que caldrà veure com gestiona la situació la direcció esportiva, que podria obrir la porta de sortida a algun d’ells.

LESIÓ GREU

No juga des del 22 d’octubre, en què es va fer una gravíssima lesió al genoll dret
Rodrigo Pascual Cuenca Duarte
Asunción (Paraguai) 18-5-1996 (22 anys) Davanter centre Alçada: 1,70 m
FORMACIÓ:
Atlètic Balears
TRAJECTÒRIA
14/15
Atl. Balears (2a B) 4 p. 1 g.
15/16
Atl. Balears (2a B) 23 p. 0 g.
16/17
La Pobla de Maf. (3a) 34 p. 11 g.
17/18
Atl. Balears (2a B) 6 p. 0 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)