Girona

El Tottenham, rival de luxe al Costa Brava

El Girona rebrà un equip de Champions el 4 d’agost

El Girona FC s’ha assegurat la presència d’un rival de primer nivell per a la 42a edició del trofeu Costa Brava. El conjunt blanc-i-vermell rebrà a l’estadi de Montilivi el Tottenham Hotspur, que jugarà la Champions League després d’haver quedat tercer la temporada passada a la Premier League. El partit es jugarà el 4 d’agost (20h) i servirà de presentació del conjunt d’Eusebio Sacristán davant la seva afició. El partit no està inclòs en l’abonament de la temporada, tot i que els socis tindran una rebaixa de 5 euros en el preu de les entrades, que es posen a la venda avui mateix. Per als que no són socis, el preu oscil·la entre els 25 euros als gols i els 50 euros a tribuna.

Amb Mauricio Pochettino com a entrenador, el Tottenham té els mundialistes Harry Keane i Christian Eriksen com a jugadors més destacats. El club relleva el Manchester City, el convidat l’estiu passat al Costa Brava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)